Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Понеділок, 6 травня, 19:17:23

Служба зайнятості пропонує безкоштовне навчання і працевлаштування на «Елеганті»

27.06.2022   11:32Агенцiя

Людям, які опанували цю професію, знайти роботу будь-де, а не лише в нашому регіоні нескладно. Йдеться про швачок. Якщо Ви не маєте відповідних вмінь та навичок, але бажаєте працювати, Чернігівська обласна служба зайнятості пропонує скористатися можливістю безкоштовно здобути нову для Вас професію й обіцяє роботу на підприємствах області, зокрема на ПрАТ «Чернігівська швейна фабрика «Елегант».

Це високоефективне швейне виробництво з сучасними технологіями, обладнанням, з великим асортиментом виробів. Там шиють верхній жіночий, чоловічий та дитячий, спортивний та робочий одяг на замовлення європейських брендів.

Роботодавець гарантує офіційне працевлаштування, стабільну заробітну плату, соціальний пакет, комфортні умови праці. Оплата відрядна, тобто її розмір залежить від кількості та якості виконаної роботи. Є й заохочення від роботодавця – грошові винагороди до професійних та інших свят, за гарну роботу, при виході на пенсію тощо. Фабрика працює в одну 8-ми часову робочу зміну з понеділка по п’ятницю. На підприємстві є медичний пункт, приміщення для прийому їжі, душові.

Наразі 10 безробітних чернігівок вже погодилися на пропозицію служби зайнятості. Для них організовані курси цільового призначення на виробництві, які розпочалися сьогодні й триватимуть три тижні, з подальшим працевлаштуванням. Премудрості професії «швачка» жінки опановують під керівництвом викладачів Сумського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості.

З питань професійного навчання звертайтеся за телефоном (0462)77-90-31 чи на наш канал онлайн-підтримки в Telegram https://t.me/pitrymkaDSZChernigiv

Найбільша база легальної роботи тут https://chg.dcz.gov.ua/userSearch/vacancy

Телеграм канал актуальних вакансій «Робота зараз: Державна служба зайнятості» https://t.me/worknowdcz

 

Чернігівська обласна служба зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Чернігівщина на розвиток професійної освіти отримає від держави близько 22 млн грн 17:20

Цьогоріч чотири заклади професійної (професійно-технічної) освіти Чернігівської області беруть участь у державній програмі з оновлення майстерень – створення на базі профтехів навчально-практичних центрів (далі – НПЦ).

До чернігівського банку, де стався вибух, зробили підкоп із підвалу сусіднього будинку 17:17

"Цей підкоп зробили три тижні тому, десь так. І пісок в дитячому садочку під паркан поклали. Викликали поліцію, вони прийшли, подивилися, сказали, все добре і поїхали. І ось, будь ласка, нормально закінчилося. Коли вони виносили той пісок, невідомо", — каже Ніна.

Поліція розслідує обставини вибуху в приміщенні банку в Чернігові 11:21

Сьогодні близько 4-ї ранку до поліції надійшло повідомлення про вибух у приміщенні банку в центрі Чернігова. Внаслідок вибуху сталася пожежа, будівля пошкоджена. Постраждалих людей немає.

Ремонт каналізаційного колектору на Масанах здійснять у травні 11:19

В суботу, 27 квітня, на ділянці вуличного каналізаційного колектору діаметром 600 мм по вулиці Незалежності,42, було виявлено декілька просідань асфальтобетонного покриття, що свідчить про порушення цілісності та герметичності трубопроводу який проходить у зазначеному місці.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:13

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж. Внаслідок цих подій постраждалих осіб не зареєстровано.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини