Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 11:04:52

Пожежну машину, автобуси і сміттєвози — до Чернігова привезли техніку з Європи

02.06.2022   18:03Агенцiя

Пожежну машину, автобуси і сміттєвози — загалом 10 одиниць різної техніки, передали Чернігову з Польщі, Німеччини і Нідерландів.

- Це перша поставка автомобілів, але не остання, - сказав міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов. 2 червня у Чернігові техніку передали комунальним підприємствам, які будуть з нею працювати.

Зокрема, два сміттєвози і один вивантажувач отримало «АТП-2528».

“Це універсальна техніка , яка може працювати як взимку так і літом. Це і завантаження, це й асфальтні роботи, це справді універсальна техніка. І на дорогах, на смітті, на сміттєзвалищі, ми їй знайдемо роботу”, — каже керівник підприємства Руслан Волок.

Під час обстрілів території АТП знищені 17 спецавтомобілів підприємства, ще 28 пошкоджені.

Вся техніка, яку сьогодні передали до Чернігова, є вживаною. Її привезли з різних країн Європи.

За словами міністра, це тільки частина техніки, ще будуть додаткові поставки.

“Внаслідок обстрілів і бомбардувань була пошкоджена техніка, це сміттєвози, це автобуси, вивантажувачі і інша техніка. Сьогодні ми маємо можливість частину представити тут за допомогою міжнародних і благодійних інституцій. Це пожежна техніка, це сміттєвози, автобуси і міні-автобуси, це все ще не все. Ще будуть додаткові поставки”, — сказав Олексій Чернишов.

Чотири автобуси — два великої місткості та два меншого класу, отримало комунальне підприємство "Чернігівське тролейбусне управління".

“2 автобуси великої місткості, які за необхідності зможуть замінити або доповнити рух тролейбусів, а автобуси меншого класу вони будуть використовуватися на ремонтних або інших ділянках роботи на комунальному підприємстві”, — розповів начальник тролейбусного управління Руслан Ємець.

Суспільне Чернігів

Останні новини Чернігівщини

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.