Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 18:48:50

Чернігівщина не залишиться без шефської країни для відновлення інфраструктури, — Кирило Тимошенко

19.05.2022   21:17Агенцiя

Чернігівщина не залишиться без шефської країни для відновлення зруйнованої внаслідок бойових дій інфраструктури.

Про це у коментарі Суспільному сказав заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко.

З його слів, в Офісі президента України планують аби кожна область, яка постраждала внаслідок бойових дій, отримала шефство від окремої країни Європи щодо відновлення інфраструктури.

"Президент буде особисто у найближчі тижні спілкуватися з лідерами країн щодо шефства. Хочу запевнити Чернігівська область точно матиме країну, з якою співпрацюватиме і швидко відновлюватиме інфраструктуру, яка зруйнована", — каже Тимошенко.

За його словами, розроблені так звані каталоги кожної постраждалої області, де перераховані усі об’єкти інфраструктури, які потребують відновлення. Ці каталоги вже передали міжнародникам, які зараз комунікують з представниками різних європейських країн.

Нагадаємо, що Велика Британія вже висловила бажання взяти шефство над відновленням Києва та Київської області. Водночас Данія опікуватиметься відновленням Миколаївщини, а країни Балтії допомагатимуть відновити Житомирську область.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.