Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:04:38

З 19 травня в Чернігові громадський транспорт курсуватиме за 9 маршрутами

17.05.2022   19:44Агенцiя

Громадський транспорт у Чернігові з 19 травня відновить свою роботу після того, як зупинився з першими обстрілами міста.

Відповідно до рішення виконавчого комітету міської ради, прийнятого сьогодні, 17 травня, тимчасові перевізники на тимчасових міських маршрутах загального користування призначені строком на три місяці або до закінчення воєнного стану. Гранична вартість разового квитка на проїзд встановлена у 12 гривень.

Як ми вже інформували раніше, всього буде дев’ять тимчасових маршрутів:

  • 1 Олександрівка – Автозавод (через вулицю Кирпоноса);
  • 1а Олександрівка – Автозавод (через вулицю О.Молодчого);
  • 2 Хімволокно – Автозавод;
  • 3 Вул. Незалежності - вул. Н.Сагайдак;
  • 4 Залізничний вокзал - вул. Захисників України (через вулицю Всіхсвятську);
  • 4а Залізничний вокзал - вул. Захисників України (через вулицю Пухова);
  • 5 Вул. Єськова - готель Україна;
  • 6 Вул. Ціолковського - готель Україна;
  • 7 Вул. Ціолковського - 2 міська лікарня.

Докладні графіки руху автобусів на кожному маршруті зараз розробляються і будуть оприлюднені пізніше.

Ознайомитися з новими маршрутами докладно можна онлайн через систему «Дозор».

***

Як відомо, після нападу регулярних російських військ на територію України і активних воєнних дій у Чернігівській області, місто-герой Чернігів зазнав нищівних руйнувань, як житлових будівель і промислових споруд, так і дорожньої інфраструктури.

Внаслідок нещадних артилерійських та мінометних обстрілів ворожої техніки і авіаційних бомбардувань чимало постраждала й транспортна галузь міста. Через це система міського громадського транспорту виявилася практично повністю знищеною: міська інфраструктура тролейбусного руху сильно пошкоджена, а більшість малих автобусів приватних перевізників мобілізовано на військові потреби.

На цей час уже існує нагальна потреба в перевезеннях пасажирів, працівників для відбудови зруйнованих підприємств та виробництв і термінового відновлення, як окремих галузей, так і в цілому функціонування міста.

Для негайного подолання транспортного колапсу і відновлення транспортного сполучення мікрорайонів міста Чернігова, з метою перевезень пасажирів, мешканців міста до робочих місць на підприємства і прийняте рішення про терміновий початок роботи громадського транспорту в обласному центрі.

Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини