Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:47:43

З тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» у листопаді-грудні споживачі зменшили витрати на 3,7 млн грн

27.01.2022   09:48Агенцiя

Тариф «Твій газ Рівномірний платіж» обрало понад 3600 клієнтів ТОВ «Чернігівгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ».

У грудні-листопаді ці споживачі сплатили за природний газ на 3,7 млн грн менше, ніж якби вони платили за фактичне споживання.

З тарифом «Твій газ Рівномірний платіж» клієнти ТОВ «Чернігівгаз Збут» розраховуються за енергоресурс упродовж року рівними частинами. Такий європейський підхід дає можливість детально спланувати сімейні витрати на комуналку, вважає чернігівська пенсіонерка Валентина Пінчук. Вона щомісяця сплачує за газ 1158 гривень, хоча лише в грудні використала майже 290 кубометрів палива, що обійшлося б родині вдвічі дорожче.

Така «розстрочка на газ» захищає споживачів від фінансового перевантаження під час опалювального сезону, коли левова частка енергоресурсу йде на обігрів помешкання. ЇЇ переваги вже відчула на собі жителька Коропа Наталія Вишняк. Так, в грудні жінка використала понад 330 кубометрів газу, за умовами базової річної пропозиції їй довелося б сплатити більше 2600 гривень. Втім, завдяки переходу у червні минулого року на тариф «Твій газ Рівномірний платіж», жінка щомісяця сплачує за паливо 765 гривень.

Платить значно менше, ніж споживає і земляк пані Наталії, короп’янин Ігор Цупко. Його груднева платіжка за газ «полегшала» наполовину проти фактичного споживання і, з огляду на січневі холоди, це не межа.

Нагадаємо, тариф «Твій газ Рівномірний платіж» діє до 1 травня 2022 року. Якщо до завершення дії тарифу споживач не використає увесь запланований обсяг блакитного палива, заощаджена сума залишиться на його особовому рахунку для майбутніх платежів. Фактичний обсяг спожитого енергоресурсу визначатиметься наприкінці квітня. Інформацію про остаточний розрахунок споживачі отримають у платіжках за квітень 2022 року. У випадку використання понад заявлену кількість палива, клієнти зможуть розрахуватись за нього за ціною 7,99 грн за кубометр.

Питання, пов’язані з газопостачанням, побутові споживачі можуть вирішити за телефонами: (0462) 616-304; або у інший зручний для себе спосіб, за допомогою інформації на сайті ТОВ «Чернігівгаз Збут» https://cngaszbut.com.ua/blog.

ТОВ «Чернігівгаз Збут» дякує кожному клієнту за довіру та співпрацю!

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини