Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 10:31:30

У 2022 році на Чернігівщині коштом ДФРР реалізовуватиметься сім проєктів

30.12.2021   13:35Агенцiя

Чергове засідання регіональної комісії з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів ДФРР, провів сьогодні голова Чернігівської ОДА В’ячеслав Чаус.

У ході засідання члени регіональної конкурсної комісії затвердили відповідний перелік проєктів. Так, у списку сім об’єктів, три з яких перехідні (Григорівська ЗОШ Бахмацької громади, гімназія імені Васильченка в Ічні та кінотеатр імені Щорса з пристосуванням під Хаб соцпартнерства та інституційного розвитку). Серед нових — стадіон у Коропі, дитячі садочки у селі Кобижча Бобровицької ТГ та в Чернігові, Поштова станція губернського казначейства в обласному центрі. Останній об’єкт в рейтингу поступався школі в Борзні.

— Залишок коштів не дозволяє профінансувати роботи у Борзнянській ЗОШ І-ІІІ ступенів ім. Христини Алчевської. Однак, навчальний заклад входить до переліку програми Велике будівництво-2022, тож гроші на ремонт вишукуємо з інших джерел. Натомість решти вистачить для участі в реставрації з пристосуванням під музей Чернігова пам'ятки архітектури місцевого значення Поштової станції губернського казначейства, — прокоментував В’ячеслав Чаус.

На всі передбачені ремонтні та реставраційні роботи з Державного фонду регіонального розвитку у 2022 році для Чернігівської області передбачено понад 97 мільйонів гривень. Ще 24 мільйони додадуть громади.

Затвердили учасники засідання і обсяги фінансування по кожному з технічних завдань у відсотковому співвідношенні.
Департамент інформаційної діяльності
та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:55

Протягом минулої доби зареєстровано 4 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

Психологічна підтримка для людей, які зазнали страждань внаслідок війни 09:51

Український ветеранський фонд започатковує терапевтичну групу для тих, хто зазнав страждань внаслідок війни – людей, які чекають рідних з фронту, внутрішньо переміщених осіб та усіх, хто відчуває тривогу і знесилення через війну.

25 квітня: цей день в Україні і світі

25 квітня: цей день в Україні і світі 08:47

ДЕНЬ 792 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 792 RUSSIAN AGRESSION

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.