Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 05:37:08

Служба зайнятості звітує: 2,4 тисячі громадян проходили професійне навчання

18.11.2021   08:50Агенцiя

Протягом січня-жовтня 2021 року в області за направленням служби зайнятості 2,4 тисяч безробітних проходили професійне навчання.

 

 

Усі - на замовлення роботодавців під конкретні робочі місця. Відтак, після завершення навчання 96% безробітних були працевлаштовані.

Вчаться безробітні на базі професійно-технічних навчальних закладів області, у роботодавців, а ще - в центрах професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, що діють в 11 областях України. Там професійне навчання проводиться за 95 робітничими професіями та багатьма напрямами курсів цільового призначення. Зокрема, 1613 наших земляків навчалися в Сумському, Рівненському та Одеському центрах.

Строк навчання в ЦПТО залежить від професії (від місяця до року). Детальніше на сайті: https://is.gd/mmu25t або ж зверніться за консультацією до будь-якого структурного підрозділу обласної служби зайнятості.

Чернігівська обласна служба зайнятості

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.