Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:45:29

Дев'ять років позбавлення волі за придбання і зберігання з метою збуту понад кілограма метадону та димедролу

20.10.2021   10:10Агенцiя

В Чернігові засуджено мешканця Черкащини.

Вироком Деснянського районного суду м. Чернігова 51-річного мешканця  м. Золотоноша  Черкаської області визнано винним у незаконному придбанні та зберіганні наркотичних та сильнодіючих лікарських засобів з метою збуту у особливо великих розмірах (ч.3 ст.307, ч.4 ст.321 КК України).

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено, що обвинувачений у жовтні 2019 року біля одного з будинків по вул. Рокосовського у м. Чернігові незаконно придбав та зберігав при собі з метою подальшого збуту два поліетиленові пакети, які містили наркотичний засіб метадон, загальною вагою 421,2 г та поліетиленовий пакет, який містив димедрол, загальною вагою 810,1 г.

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину не визнав повністю, пояснив, що знайшов на вулиці вказані пакети та забрав собі, бо вважав, що в них цукор і мука. Проте, в подальшому був затриманий працівниками поліції.

Незважаючи на невизнання своєї вини обвинуваченим, судом повно та всебічно оцінено надані стороною обвинувачення докази у справі та призначено покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна, яке є його власністю.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

За інформацією Чернігівської окружної прокуратури

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини