Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 11:26:58

Чернігівщина: де нині ремонтують дороги

09.07.2020   11:15Агенцiя

«Велике будівництво» на Чернігівщині триває. З-поміж іншого, цією національною програмою передбачено відновити більше 111 кілометрів доріг місцевого значення та понад 195 кілометрів — державного. Тож робота на автошляхах області, без перебільшення, кипить.

Так, за повідомленням Управління капітального будівництва облдержадміністрації, вже завершено поточний середній ремонт автомобільної дороги по вул. Молодіжній у Хвилівці Ніжинського району та по вул. Генеральській у Погребах Прилуцького району. Виконано і поточний середній ремонт автомобільної дороги по вул. Польовій у Носівці.

А Служба автомобільних доріг у Чернігівській області своєю чергою повідомляє про поточний середній ремонт дороги Славутич – Любеч – Ріпки – Городня – Сновськ – Корюківка – Семенівка – Костобобрів - Чайкине. Відновлюється також під’їзд до смт Березна на Менщині на ділянці від четвертого до п’ятнадцятого кілометра.

Роботи з розширення проїзної частини ведуться на Путивській гірці, що у Новгород-Сіверському районі, та на ділянці поточного середнього ремонту дороги КПП "Миколаївка" — Семенівка — Новгород-Сіверський — Глухів — КПП "Катеринівка". Це необхідно для підвищення безпеки дорожнього руху та комфортного проїзду. У межах поточного середнього ремонту тут також буде виконано укріплювальні роботи та влаштовуватиметься система водовідведення.

Також там нині знімають старе відпрацьоване покриття за допомогою фрезерування, вирубують поросль.

У Прилуцькому районі поблизу Товкачівки на автомобільній дорозі Чернігів — Ніжин — Прилуки — Пирятин тривають роботи з поточного середнього ремонту: шляхом фрезерування знято відпрацьоване покриття, зараз вирівнюється поздовжній і поперечний профіль та укладається нижній шар асфальтобетону.

У Гмирянці Ічнянського району знято асфальтобетонне покриття на мосту та демонтовано зруйновані плити прогонової будови. Йдуть роботи зі встановлення нових монолітних залізобетонних плит.

Роботи виконуються на одній половині проїзної частини. На другій забезпечений систематичний рух транспорту за відповідною тимчасовою схемою.

Ще одну аварійну дорожню споруду ремонтують у Журавці Варвинського району. Там підрядник розібрав прогонову будову по всій проїзній частині. Ремонтують проміжні опори. По завершенню цих робіт буде влаштована нова прогонова будова. Проїзд закрито, об'їзд місця виконання дорожніх робіт —комунальною дорогою.

Служба автомобільних доріг в області закликає водіїв з розумінням ставитись до тимчасових перешкод у русі, бути уважними та обережними у місцях виконання дорожніх робіт та обирати безпечну швидкість та дистанцію руху.

Останні новини Чернігівщини

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів

У січні-лютому 2024 року місцеві бюджети Чернігівщини отримали 1,4 мільярди гривень податків та зборів 10:32

У Головному управлінні ДПС у Чернігівській області повідомили, що до місцевих бюджетів усіх рівнів Чернігівської області за січень-лютий 2024 року надійшло 1,4 млрд грн від сплати податків і зборів. Із загальної суми в обласний бюджет спрямовано 0,2 млрд грн, решту коштів отримали бюджети територіальних громад.

У Чернігівському районі поліцейські зупинили нетверезу водійку, вміст алкоголю в крові якої перевищував допустиму межу майже у 13 разів 10:27

Інспектори групи реагування патрульної поліції склали на правопорушницю адміністративний протокол за фактом керування транспортом у нетверезому стані. Загалом упродовж тижня поліція Чернігівського району задокументувала 30 фактів скоєння таких правопорушень.

 Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні

Менські поліцейські викрили чоловіків, які підозрюються у незаконному полюванні 10:25

За фактом незаконного полювання правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Тривають слідчі дії.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:19

Протягом минулої доби зареєстровано 7 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення та 6 пожеж. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала.

19 березня: цей день в Україні і світі

19 березня: цей день в Україні і світі 10:16

ДЕНЬ 755 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 755 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини