Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 10 квітня, 09:11:47

Як отримати ідентифікаційний номер дитині до 14 років

15.07.2019   15:30Агенцiя

Облікові картки фізичної особи – платника податків за формою № 1ДР малолітніх осіб (до 14 років) подаються одним із батьків (усиновителем, опікуном, піклувальником) за наявності свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу одного із батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника).

       Документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр) малолітньої особи, видається одному з батьків (усиновителю, опікуну, піклувальнику) за наявності свідоцтва про народження дитини та документа, що посвідчує особу одного з батьків (усиновителя, опікуна, піклувальника).

      Документ, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, надається протягом трьох робочих днів з дня звернення фізичної особи, її представника до контролюючого органу за місцем проживання фізичної особи.

      Громадяни України, які не мають постійного місця проживання в Україні або тимчасово перебувають за межами населеного пункту проживання, можуть звернутися за отриманням документа, що засвідчує реєстрацію у Державному реєстрі, до будь-якого контролюючого органу. У такому разі строк видачі документа може бути продовжено до п’яти робочих днів.

Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс ДФС України (категорія питання 119.09).

  Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Укрпошта відремонтувала вже десять укриттів для дітей завдяки  поштовій марці «ПТН ПНХ!»

Укрпошта відремонтувала вже десять укриттів для дітей завдяки поштовій марці «ПТН ПНХ!» 14:52

Завдяки донатам від продажу марки «ПТН ПНХ!», яку Укрпошта презентувала до першої річниці повномасштабного вторгнення, майже три тисячі дітей отримали можливість навчатися очно та в безпечних умовах.

Повідомлено про підозру начальнику ВЛК Чернігівського ОТЦК та СП та лікарю ВЛК Чернігівського ОМТЦК та СП, які сприяли ухиленню від призову на службу під час мобілізації

Повідомлено про підозру начальнику ВЛК Чернігівського ОТЦК та СП та лікарю ВЛК Чернігівського ОМТЦК та СП, які сприяли ухиленню від призову на службу під час мобілізації 14:43

За процесуального керівництва Чернігівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони повідомлено про підозру начальнику ВЛК Чернігівського ОТЦК та СП та лікарю ВЛК Чернігівського ОМТЦК та СП.

51 ноутбук від Німеччини – шести освітнім закладам Чернігівщини 12:43

Девайси отримали сьогодні Борзнянська, Семенівська, Сновська, Корюківська, Новгород-Сіверська та Остерська ТГ.

«Після чергового російського обстрілу дивом не згоріла разом з хатою»: на Чернігівщині поліцейські евакуювали пенсіонерку з прикордонного села 12:40

Поліцейські відділення №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції за підтримки місцевої влади забезпечили евакуацію в безпечне місце літньої мешканки регулярно обстрілюваного росіянами села Гасичівка.

Жовтнева: в одному з сіл Чернігівщини залишили комуністичну назву вулиці

Жовтнева: в одному з сіл Чернігівщини залишили комуністичну назву вулиці 12:38

До 27 квітня цього року завершується другий етап очищення публічного простору від символіки російської імперської політики на виконання Закону України «Про засудження та заборону пропаганди російської імперської політики в Україні і деколонізацію топонімії».

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини