Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 18:34:08

Як тільки зарплата стала конкурентною - на АТП-2528 почали приходити працювати молоді люди

15.01.2019   08:59Агенцiя

15 січня, на ранковій нараді у мерії звітував керівник комунального підприємства "АТП-2528" Руслан Волок.

Він повідомив, що на підприємстві працює 320 осіб, середня зарплата у 2018 році становила 8012 грн.

Основні напрями діяльності підприємства - санітарне очищення та вивезення сміття, прибирання вулиць, утримання сміттєзвалища та дощової каналізації, ремонт та утримання доріг по місту.

Минулоріч підприємство вивезли 540 тисяч кубометрів твердих побутових відходів, сміття збирають з 3700 контейнерів по місту. Для покращення обслуговування у 2018 році підприємство поповнилась 4-а новими сміттєвозами, з них 2 - які зможуть працювати за новою контейнерною системою.

Другий напрям - прибирання міста: вулиць, тротуарів, зупинок громадського транспорту. На цьому напрямку працює 123 людини: водії, трактористи, технічний персонал.

КП "АТП-2528" також відповідальне за обслуговування полігону твердих побутових відходів, який функціонує з 1961 року. Його площа 30 гектарів.
Підприємство в останні роки приділяє максимум уваги утриманню в належному стані дощової каналізації. У 2018 році проведено роботи з поточного чищення та ремонту колодязів дощової каналізації по місту. На 2-х ділянках для проведення мереж залучалася спеціальна техніка (ділянки на вулицях Рокоссовского-Шевченка, Могилянського-Декабристів).

У 2017 році КП "АТП-2528" сплатило податків та зборів на суму 8,5 млн грн, у 2018 - 11,2 млн грн.

Заробітну плату на підприємстві платять вчасно, передбачена система мотивації і бонусів за обсяги виконаної роботи. Для прикладу, у середньому, зарплата водія на КП з нарахуваннями становить більше 11 тис. грн.

"Як тільки зарплата на підприємстві стала трохи більшою, більш-менш конкурентною, на АТП-2528 почали приходити працювати молоді люди. Це свідчення того, що за умови підвищення зарплат у виробничій сфері, ті робітники, які виїхали за кордон, будуть повертатися", - прокоментував міський голова Владислав Атрошенко.

Також міський голова доручив керівникам усіх комунальних підприємств підготувати порівняльні дані по всіх затребуваних професіях щодо всіх обласних центрів: рівень зарплат, вакансії, вартість послуг та тарифів цих підприємств.

 
Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини