"Пісківське" розширило виробництво круп, ковбас і сирів
ПСП «Пісківське» почало виробляти нові крупи. Після придбання крупорушки є можливість випускати ячну крупу різних сортів, пшеничну.

Про це AgroTimes розповіла завідуюча торгівлею «Пісківського» Наталія Суслова.
Вона додала, що в проекті також – виробництво манної крупи.
Крім того, господарство поповнило новими позиціями перелік натуральних ковбасних виробів.
Розширився й асортимент сирів. Так, «Гауду» тепер пропонують із 16 добавками проти двох, що випускали донедавна, зауважила Наталія Суслова. «Також почали виробляти рікоту з добавками: курагою, паприкою, родзинками.
Потужність виробництва сьогодні становить 150 кг твердих сирів, 2 тонн ковбас на день.
За словами Наталії Суслової, «Пісківське» також вивчає можливість продавати свою продукцію у фірмових магазинах у Чернігові та Києві.
Останні новини Чернігівщини
Борзнянська лікарня отримала сучасне обладнання 09:38
Борзнянська ЦРЛ отримала нове медичне обладнання – пересувну рентген-систему.
На Чернігівщині внаслідок російських атак пошкоджені житлові будинки: поліція документує наслідки 09:36
В ніч на 3 вересня росіяни атакували безпілотниками населені пункти Ніжинського району.
Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:35
Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме:3 пожежі.

3 вересня: цей день в Україні і світі 08:54
ДЕНЬ 1288 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 1288 RUSSIAN AGRESSION
Успіхи чернігівських біатлоністів на чемпіонаті України! 16:54
У Львівській області завершився чемпіонат України з літнього біатлону серед юнаків та дівчат.