Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 23:30:52

Три громади Чернігівщини стали учасниками пілотного проекту щодо оцінки ефективності фінансового менеджменту

14.11.2018   10:32Агенцiя

Носівська, Вертіївська та Сновська об’єднані територіальні громади стали учасниками пілотного проекту щодо оцінки ефективності фінансового менеджменту на рівні ОТГ, який реалізовується Програмою «U-LEAD з Європою». До моніторингу за результатами конкурсного відбору були залучені експерти Центру інформаційних та аналітичних технологій.

Минулого тижня Ірина Кудрик, директор Чернігівського Центру розвитку місцевого самоврядування, та Олександр Мельник, радник з місцевих фінансів Чернігівського ЦРМС, Юрлія Сібірянська, радник групи підтримки ЦОР, та експерти кампанії "Центр інформаційних та аналітичних технологій" провели виїзні консультації у громадах, які стали учасниками пілотного проекту. Для проведення фінансового моніторингу в Україні було відібрано десять об’єднаних територіальних громад,  з них три у Чернігівській області.

Керівники всіх трьох громад під час зустрічей наголосили на тому, що вони зацікавлені у проведені моніторингу фінансової документації та готові співпрацювати з експертами, щоб вони надали свої рекомендації щодо ефективності  фінансового менеджменту громади, проаналізували помилки та допомогли їх виправити в разі виявлення.

За словами представників моніторингової групи приємною несподіванкою для них стала налагоджена система обліку у громадах та контроль за надходженнями, формуванням бюджету та управління фінансовими ресурсами.

Як зазначили представники експертної організації результатом проведеної роботи  стане  аналітичний звіт, в якому буде відзначено позитивні напрацювання, вказано, що треба удосконалити у роботі.

Чернігівський ЦРМС

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини