Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:36:56

Жителів Чернігівщини запрошують на роботу на Львівщину

11.09.2018   08:33Агенцiя

У Прилуцькій міськрайонній та Варвинській районній філіях Чернігівського обласного центру зайнятості відбулися ярмарки вакансії на замовлення ТзОВ «ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмбХ». Участь у заходах взяли понад півсотні безробітних.

В обох філіях презентували підприємство представники компанії. За їх словами, «LEONI» є міжнародним виробником і постачальником дроту, кабелю і кабельних мереж для автомобільної промисловості, авіації, морської, медичної та побутової техніки.

ТзОВ «ЛЕОНІ Ваерінг Системс УА ГмбХ», що розташоване в с. Нежухів Стринського району Львівської області, спеціалізується на виробництві кабельних мереж для автомобілів світових брендів: «Opel», «Porsche», «Volkswagen», «Audi», «Lamborghini». Наразі на підприємстві працює понад 7200 людей. У зв’язку з відкриттям нових проектів компанія «LEONI» запрошує на роботу монтерів кабельних мереж.

Учасників заходів ознайомили з вимогами до працівників, графіком роботи, умовами праці, рівнем заробітної плати та соціальними гарантіями. Так, роботодавець пропонує: офіційне працевлаштування, гідну заробітну плату, безкоштовну доставку до місця роботи і назад, медичне страхування, пільгове харчування, можливість відряджень на заводи «LEONI» в Румунії.

Іногородніх працівників компанія забезпечує проживанням у курортному містечку Моршин. Щодо вимог до претендентів, то серед головних - уважність та працьовитість, здатність розрізняти кольори, орієнтованість на виконання завдань.

З безробітними, які зацікавилися даними пропозиціями роботи, були проведені індивідуальні співбесіди.


Валентина Федусь

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини