Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 11:35:14

За сім місяців 2018 року платниками Чернігівщини сплачено понад 5,2 млрд гривень податків до бюджетів усіх рівнів

14.08.2018   07:50Агенцiя

У Головному управлінні ДФС в області повідомили, що платники Чернігівщини протягом січня-липня 2018 року сплатили 5,2 млрд грн податків і зборів.

До державного бюджету за цей період надійшло понад 2,5 млрд грн.

Відповідно до аналогічного періоду минулого року надходження зросли у 1,4 рази або на 702 млн гривень. Це відбулося за рахунок збільшення сплачених сум: рентної плати за користування надрами - на 70 відс.

(внаслідок зростання ставки податку та погашення податкового боргу), сум податку на додану вартість - у 1,3 рази, податку на доходи фізичних осіб і військового збору  - на 24 відс. та  податку на прибуток - у 1,5 рази.
До місцевих бюджетів усіх рівнів сплачено більше 2,6 млрд гривень.

Минулорічні надходження перевищено на 24 відс. або на 514 млн грн за рахунок збільшення сум сплати податку на доходи фізичних осіб (на 27 відс.), єдиного податку (на 29 відс.), податку на майно (на 10 відс.) та рентної плати за користування природними ресурсами (у 2,1 рази).

Єдиного внеску на загальнодержавне обов’язкове соціальне страхування сплачено 2,3 млрд грн, а, відтак, рівень семи місяців попереднього року перевищено на 29 відс. або на 518 млн гривень.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини