Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:37:57

Чернігівщина забезпечила наповнення бюджетів у липні на 735 мільйонів гривень за рахунок податків та зборів

10.08.2018   08:10Агенцiя

Платниками податків до бюджетів усіх рівнів Чернігівської області у липні 2018 року сплачено понад 735 млн. грн. податків та зборів, що на 20 відсотків більше відповідного періоду минулого року.

Державний бюджет, зокрема, отримав у доходну частину майже 325 млн. грн. Це на 16 відс. більше липня минулого року за рахунок збільшення находжень податку на доходи фізичних осіб та військового збору, рентної плати та податку на додану вартість.

Трохи більшу частину коштів - майже 411 млн. грн. - отримали місцеві бюджети територіальних громад Чернігівщини. Факт липня минулого року перевищено на 22 відс. або на 75 млн. грн.

Найбільше сплачено податку на доходи фізичних осіб - 254 млн. грн. або 62 відс. загальної суми надходжень. Також значний вплив на наповнення бюджетів спостерігається від сплати  податку на майно - 77 млн. грн. або 19 відс., єдиного податку з підприємницької діяльності - 56 млн. грн. або 14 відс.

Єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за підсумками липня надійшло понад 351 млн грн. Порівняно з відповідним періодом минулого року сплачено на 25 відс. або на 70 млн. грн. більше.
  

Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини