Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 00:13:40

"Укрнафта" ребрендує мережу АЗС

11.07.2018   08:55Агенцiя

ПАТ "Укрнафта" реалізує масштабний проект з ребрендингу мережі своїх автозаправних станцій (АЗС).

Станом на 10 липня в новому форматі працює п’ять АЗС у Києві та Київській області. Протягом місяця компанія приступить до ребрендингу ще щонайменше 10 АЗС у Західному та Центральному регіоні.

«Укрнафта» розпочала ребрендинг АЗС з об’єктів у Києві: 13 квітня було відкрито одразу дві автозаправні станції в оновленому форматі.

Індустріальний дизайн, набір найнеобхідніших послуг, якісне обслуговування та, звичайно ж, пальне стандарту ЄВРО 5 – такі основні атрибути ребрендованих АЗС «Укрнафти». Сьогодні на цих станціях можна знайти повноцінний магазин непаливних продуктів, зону «швидкого харчування», товари для автомобіля та можливість зарядки мобільних телефонів – по суті, все необхідне для водія чи мандрівника.

З останніх нововведень – на оновлених АЗС з’явились так звані «Точки зв’язку». Це зона обладнана вмонтованим планшетом, де можна швидко і безкоштовно зайти до мережі інтернет, який також надає можливість здійснювати безкоштовні дзвінки по території України або в будь-яку точку світу за допомогою власного Skype-account.

Водночас АЗС «Укрнафти» продовжать пропонувати якісне пальне та демократичні ціни і не лише на пальне, якими станції «Укрнафти» відомі по всій країні, а й на весь асортимент запропонованої продукції.
На оновлених автозаправних станціях «Укрнафта» пропонує і новий рівень сервісу. З цією метою нові співробітники АЗС проходять достатньо непростий відбір та спеціальні тренінги.

Розробкою стратегії оновленого бренду, дизайну та архітектурними рішеннями на АЗС, комунікаційною платформою та загальною ритейл-стратегією мережі займалось агентство FEDORIV, яке запропонувало нові кольори, оновлений логотип та концептуально нову стратегію розвитку мережі АЗС. Для оформлення використана чорно-біла палітра. До нового логотипу мережі увійшла піктограма «трикутника», яка історично позначала нафтове родовище на всіх топографічних картах. Ребрендовані станції оформлені в стилі industrial.

«Ми раді бачити, що результати нашої роботи були втілені в життя. Нові АЗС змінилися: виглядають добре, працюють добре. Тепер прагнемо до "чудово"», - прокоментував Андрій Федорів роботу свого агентства.

«Як компанія-лідер з кількості АЗС по всій країні «Укрнафта» має унікальну перевагу і водночас унікальну відповідальність, адже своєю роботою ми формуємо ставлення українців у різних куточках країни до галузі та якості її продукції. Мережа автозаправних станцій – це єдиний напрямок, де ми працюємо з кінцевим споживачем свого продукту, тому на її оновлення спрямовуємо максимум зусиль та ресурсів. Наша мета – пропонувати якісний сервіс та якісний український продукт, зберігаючи доступною ціну для споживачів по всій країні», - зазначив Марк Роллінс, Голова Правління ПАТ «Укрнафта».

«Укрнафта» має найбільшу в Україні мережу АЗС – 537 станцій по всій країні. Через неї компанія реалізує нафтопродукти з сировини власного видобутку і пропонує весь наявний на ринку спектр пального, яке відповідає європейським стандартам якості. В найближчих планах компанії запустити АЗС нового зразку в Західній Україні, а за три роки - завершити проект ребрендингу.


Довідка:
ПАТ «Укрнафта» – найбільша нафтовидобувна компанія України. Частка товариства у загальнодержавномувидобутку нафти з газовим конденсатом у 2017 році становила 65,7%, частка у загальному видобутку газу – 5,3%. На балансі підприємства перебуває 43 бурові установки, 1936 нафтових і 168 газових свердловин. ПАТ «Укрнафта» володіє 537 АЗС майже в усіх регіонах України. 50%+1 акція товариства належить НАК «Нафтогаз України».

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини