Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:10:16

У квітні зросли надходження до бюджетів від платників Чернігівщини

08.05.2018   11:07Агенцiя

До бюджетів усіх рівнів Чернігівської області у квітні 2018 року надійшло понад 674 млн. грн. податків та зборів, що на 12 відсотків більше відповідного періоду минулого року.

Державний бюджет, зокрема, отримав у доходну частину понад 305 млн. гривень. Це на 3 відс. більше квітня попереднього року за рахунок збільшення находжень податку на додану вартість (у 1,5 рази або на 36 млн. грн.), податку на доходи фізичних осіб та військового збору (на 19 відс. або на 17 млн. грн.), податку на прибуток (у 1,6 рази або на 1 млн. грн.).

Іншу частину коштів (369 млн. грн.) отримали місцеві бюджети територіальних громад Чернігівщини. Факт квітня минулого року перевищено на 20 відс. або на 62 млн. грн. Найбільше сплачено податку на доходи фізичних осіб (240,5 млн. грн. або 65 відс. загальної суми надходжень), також значний вплив на наповнення бюджетів спостерігається від сплати земельного податку (51 млн. грн. або 14 відс.), єдиного податку (48 млн. грн. або 13 відс.).
   
Також у квітні цього року до бюджетів територіальних громад, на території яких розташовані АЗС, надійшли кошти від сплаченого виробниками акцизного податку з пального в сумі 2,9 млн. гривень.
На 26 відс. або на 69 млн. грн., порівняно з квітнем минулого року,  зросли надходження єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. У квітні цього року надійшло майже 338 млн. грн. зі сплати єдиного внеску.


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини