Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 11:54:51

"Пожмашина" випустила новий автомобіль

07.04.2018   10:06

Провідне українське підприємство з випуску пожежних автомобілів – ПК «Пожмашина» випустило партію новітніх автоцистерн на повноприводному шасі КрАЗ-5401НЕ (4х4).

Незвичайність шасі в тому, що на ньому застосована дворядна кабіна від вантажівок Мінського автозаводу. Кількість місць – 6 + 1.

Нові автомобілі оснащені турбодизельними двигунами, потужністю яких становить 330 к.с. Максимальна швидкість – 85 км/год.

АЦ-4-60 (5401НЕ) -515К має цистерну для води ємністю 4000 л і бак для піноутворювача на 400 л. Вакуумна усмоктувальна система – автономна напівавтоматична НВЕ-24. Машина оснащується пожежним відцентровим насосом ПН-60Б-РР – з подачею 60 л в секунду і напором 100 метрів. Повна маса машини – 19 тонн.

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.