Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:40:15

Фінансові результати великих та середніх підприємств області в січні–вересні 2017 року. ДОВІДКА

01.12.2017   13:18Агенцiя

У січні–вересні 2017 р. фінансовий результат (сальдо) до оподаткування великих та середніх підприємств області (без урахування підприємств сільського господарства, банків та бюджетних установ) становив 624 млн.грн прибутку (у січні–вересні 2016р. – 2340 млн.грн збитків).

Більше двох третин підприємств одержали прибуток на суму 1058 млн.грн. Найбільший вплив мала діяльність промислових підприємств, прибуток яких склав 78% від загальної його суми.
   
Нерентабельно працювали 28% підприємств, які отримали 434 млн.грн збитків. Найбільші збитки допустили підприємства з  виробництва харчових продуктів, напоїв і тютюнових виробів (36%), постачання електроенергії, газу, пари та кондиційованого повітря (33%).
   
Позитивний фінансовий результат отримали підприємства міст Чернігів, Ніжин, Новгород-Сіверський та 18 районів області, серед яких найбільші прибутки мали підприємства Корюківського району.


Головне управління статистики у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.