Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 07:33:36

На Чернігівщині працюють над якістю пасажирських перевезень

30.11.2017   13:00Агенцiя

Два тижні на виправлення допущених помилок у роботі рейсів Чернігів — Вікторівка дали перевізнику, що обслуговує цей маршрут. В іншому випадку договір про надання послуг буде розірвано. Таке рішення сьогодні прийняли на засіданні профільної Координаційної ради ОДА. Наразі громада незадоволена якістю транспорту та має претензії до виконання рейсів.

Перевізникам доведеться також доопрацювати з райдержадміністраціями питання щодо зміни часу чи тимчасового (на зимовий період) припинення надання послуг. Мова йде про:
- тимчасове з 01.12.2017 по 15.04.2018 закриття виконання рейсів 2441/2442, 2443/2444 по 1 днях тижня на маршруті Прилуки – Бажанівка;
- тимчасове закриття з 25.11.2017 по 31.03.2018 маршруту Ніжин – Шевченко;
- зміну на зимовий період розкладу руху автобусів на маршруті Чернігів – Великий Листвен рейси 1059к та 1060к;
- зміну на зимовий період виконання рейсів 1295к/1296к на маршруті Чернігів – Корюківка з щоденного виконання на виконання по 1,5,6,7 днях тижня.

Рекомендувало зібрання розірвати договір з перевізником, що вже близько місяця не виконує рейс Бахмач — Чернігів, та виставити маршрут на конкурс.

Внести зміни до документів доведеться щодо курсування автобусів за напрямом Киселівка – Гущин, Гущин – Киселівка. Останній, після погодження з райдержадміністрацією, переведуть із звичайного режиму руху в маршрутне таксі.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.