Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:41:21

Половина загального обсягу пасажирських перевезень виконана автомобільним транспортом

28.10.2017   09:10Агенцiя

До Дня автомобіліста і дорожника.

Щороку в останню неділю жовтня відзначають професійне свято працівники автомобільного транспорту і дорожнього господарства, від якості роботи яких залежить безпека, своєчасність здійснення вантажних та пасажирських перевезень.

За січень–серпень 2017 р. підприємствами автотранспорту (з урахуванням перевезень фізичними особами-підприємцями) доставлено споживачам 909 тис.т вантажів, вантажооборот виконано в обсязі 548 млн.ткм. Більше половини (52%) вантажних перевезень в області здійснили приватні перевізники, решту – автопідприємства. У цілому по Україні автопідприємства виконали 71% вантажних перевезень.

Слід відмітити, що половина загального обсягу пасажирських перевезень виконана автомобільним транспортом. Упродовж січня–серпня п.р. автобусами перевезено 31 млн. пасажирів (126 тис. пасажирів щодня). Пасажирооборот становив 385 млн.пас.км.  

Автомобільні дороги – важлива складова загальної транспортної системи області. Довжина автомобільних доріг загального користування в області на початок 2017р. становила 7722 км, у тому числі 7232 км – дороги з твердим покриттям. Щільність  автомобільних доріг із твердим покриттям на 1000 кв.км території становить 227 км (по Україні – 277 км).
   
Упродовж січня–червня 2017 р. загальна сума коштів з усіх джерел  на дорожнє господарство склала 126 млн.грн, з яких 99% спрямовано на ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування, решту – на будівництво та реконструкцію автомобільних доріг. Рік тому всі кошти (97 млн.грн) витрачені на ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування.


Головне управління статистики у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини