Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 13:12:24

Зміни у договори з пасажирських перевезень вносяться лише для покращення обслуговування

23.06.2017   10:11Агенцiя

Засідання Координаційної ради облдержадміністрації по організації пасажирських автоперевезень було зорієнтоване на вирішення п’яти проблемних питань.

Для задоволення потреб громадян необхідно змінювати маршрути, розклад руху або транспортний засіб на тих чи інших рейсах.

Зокрема через облаштування переїзду в Ічнянському районі виникла потреба у проведені нових конкурсів на маршрути Ічня — Ольшана та Ічня — Щурівка, а також у корегувані розкладу уже існуючих. Замінять транспортний засіб на рейсі Ічня — Прилуки.

Зміна днів обслуговування відбудеться на маршрутах Атюша — Чернігів, Короп — Чернігів.

Два тижні рада дала на домовленості між перевізником та громадою Ладинки та Вікторівки, що в Чернігівському районі. Люди скаржаться на невідповідність транспорту, заявленому у тендері, а також на недотримання розкладу руху. У свою чергу профільний Департамент ОДА звертатиметься до перевізника з вимогою надати документи про стан автобусу, що нині курсує. Якщо сторонам не вдасться дійти згоди, договір буде розірвано, а маршрут подадуть на конкурс.

Михайло — Коцюбинська селищна рада презентувала результати моніторингу пасажиропотоку до Андріївки.

Відтак, перевізник погодився здійснювати чотири рейси на день тричі на тиждень, та розгляне доцільність ще одного у понеділок. Серед можливих варіантів і подовження маршруту. Втім, поки немає можливість замінити транспортний засіб. Координаційна рада дала перевізнику місяць на пошук автобусу, що задовольнятиме громаду. В іншому випадку — маршрут виставлять на конкурс.

— Перевізник обов’язково має дотримуватися договору. Вносити зміни до цього документу можна лише з метою поліпшення умов обслуговування, — наголосив заступника директора Департаменту економічного розвитку – начальник управління розвитку промисловості, транспорту і зв’язку ОДА Сергій Меженний.

 
Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини