Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 11:54:49

Надходження до бюджетів країни від чернігівських платників податків склали понад один мільярд гривень

08.06.2017   11:16Агенцiя

За даними відділу моніторингу доходів та обліково - звітних систем Чернігівської ОДПІ ГУ ДФС у Чернігівській області за результатами січня – травня 2017 року від платників податків Чернігівської ОДПІ до загального фонду Державного бюджету України надійшло 414,8 млн.грн, що на 17,7 відс. перевищує надходження аналогічного періоду минулого року, додатково надійшло до бюджету 73,5 млн.гривень.

Найбільшу питому вагу у надходженнях до Державного бюджету України займають: податок на додану вартість – 166,4 млн.грн, податок на доходи фізичних осіб – 132,9 млн.грн, військовий збір – 41,8 млн.грн, податок на прибуток - 51,9 млн.гривень.

До місцевих бюджетів з початку року платниками податків інспекції забезпечені надходження у розмірі 609 млн.гривень. Найбільша питома вага надходжень до місцевих бюджетів припадає на 4 бюджетоформуючі податки: податок на доходи фізичних осіб – 360,5 млн.грн, єдиний податок – 84 млн.грн, плата за землю – 90,7 млн.грн, акцизний податок – 29 млн.гривень.

З початку року платникам податків на рахунки відшкодовано 240,2 млн. грн податку на додану вартість.

Крім того, чернігівці сплатили до казни 560,5 млн.грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Пам’ятайте, що завдяки своєчасній і у повному обсязі сплаті платниками податків до бюджету забезпечується у першу чергу добробут пенсіонерів та інвалідів, учителів та лікарів, вчених та військових – всіх, перед ким держава має зобов’язання.


Сектор організації роботи Чернігівської ОДПІ

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини