Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 02:16:53

На Чернігівщині сума надходжень до бюджетів усіх рівнів з початку року вже перевищила 2,2 млрд. гривень

05.05.2017   08:04Агенцiя

У Головному управлінні ДФС в області повідомили, що у січні-квітні 2017 року до бюджетів усіх рівнів Чернігівської області сплачено більше 2,2 млрд. грн. податків і зборів. У порівнянні до відповідного минулорічного періоду надходження зросли на 40 відсотків або на 638 млн. гривень.

До державного бюджету зібрано 1026 млн. грн. і перевищено надходження відповідного періоду 2016 року на 43 відс. або на 309 млн. гривень.

Значно зросли сплачені до бюджету суми податку на додану вартість (у 1,5 рази або на 125 млн. грн.), податку на доходи фізичних осіб та військового збору (у 1,3 рази або на 85 млн. грн.), рентної плати за користування надрами (у 1,8 рази або на 96 млн. грн.).

До місцевих бюджетів усіх рівнів сплачено майже 1,2 млрд. гривень. До рівня січня-квітня минулого року надходження зросли на 38 відс. або на 328 млн. гривень. У тому числі значний приріст спостерігається по податку на доходи фізичних осіб (у 1,4 рази або на 219 млн. грн.), земельному податку (на 30 відс. або на 44 млн. грн.), єдиному податку (у 1,6 рази або на 65 млн. грн.).
Єдиного внеску на загальнодержавне обов’язкове соціальне страхування сплачено 949 млн. грн., що на 32 відс. або 229 млн. грн. більше минулого року. 


Відділ організації роботи ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

365 пожеж в природній екосистемі Чернігівщини з початку року: чому виникають та як запобігти 18:11

«До речі, це майже в два рази більше, ніж за аналогічний період минулого року (186 надзвичайних ситуацій), – повідомив на брифінгу в офіційному медіацентрі ОВА Олександр Бобро, заступник начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям ГУ ДСНС України в області. – 356 із них – суха трава та сміття на відкритих територіях, а 9 пожеж – це лісові масиви та насадження».

Бізнес, який постраждав під час ракетних ударів 17 квітня, може отримати грант на відновлення від МОМ 18:08

Міжнародна організація з міграції (МОМ) в рамках проєкту «Життєздатність+ Економічна інтеграція внутрішньо переміщених осіб та постраждалих від війни», що фінансується Федеральним міністерством економічного співробітництва та розвитку Німеччини (BMZ) через Банк розвитку KfW, допоможе чернігівським підприємцям.

На Чернігівщині до 11 років позбавлення волі засуджено двох російських військових, які катували та жорстоко поводились з цивільним 18:03

Поліція завершила досудове розслідування та скерували до суду провадження, щодо двох російських військовослужбовців, які 6 березня 2022 року затримали цивільного місцевого мешканця у селі Слобода Чернігівського району. Чоловіка тяжко побили та погрожували спалити живцем.

Майстер–клас для спортивної спільноти Чернігівщини від володаря першої олімпійської медалі на Чернігівщині Олександра Батюка 18:01

Цьогоріч виповнюється сорок років з часу проведення XIV Зимових Олімпійських ігор у місті Сараєво (на той час Соціалістична Федеративна Республіка Югославія). Тоді у далекому 1984 році на цих престижних міжнародних змаганнях наш земляк, відомий український лижник Олександр Батюк виборов срібло у складі команди з лижної естафети 4х10 км.

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.