Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:47:58

На Чернігівщині продано права оренди на 26 земельних ділянок сільськогосподарського призначення держвласності

04.04.2017   08:30Агенцiя

З початку 2017 року у Чернігівській області проведено 12 земельних аукціонів, організованих фахівцями Головного управління Держгеокадастру регіону.

Інвестори придбали права оренди 26 земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності. Землі загальною площею 913,39 га розташовано на території Борзнянського, Городнянського, Ічнянського, Козелецького, Коропського, Корюківського, Менського, Ніжинського, Семенівського, Сновського, Сосницького, Талалаївського районів Чернігівської області.

Найбільше земельних ділянок передано в оренду інвесторам завдяки проведенню аукціону на території Корюківського (10 ділянок) та Городнянського районів (3 ділянки) Чернігівської області.

Максимально зросла вартість оренди земельної ділянки площею 72,8585 га у Дроздовицькій сільській раді Городнянського району Чернігівської області. Під час торгів ставка річної оренди зросла з 97,806 тис. грн до 500,270 тис. грн. Інвестор щорічно сплачуватиме до місцевого бюджету 40,92% від нормативної грошової оцінки.

За підсумками аукціонів розмір річної орендної плати за всі земельні ділянки збільшився з 989,72 до 1736,81 тис. гривень. Кошти отримуватимуть бюджети місцевих громад Чернігівської області.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини