Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 21:40:13

З початку року платники Чернігівської ОДПІ спрямували до бюджетів понад 669 млн. гривень

11.03.2017   10:06Агенцiя

За даними відділу моніторингу доходів та обліково - звітних систем Чернігівської ОДПІ ГУ ДФС у Чернігівській області за результатами січня – лютого 2017 року від платників податків Чернігівської ОДПІ до загального фонду Державного бюджету України надійшло 181,7 млн.грн, що на 29,2 відс. перевищує надходження аналогічного періоду минулого року, додатково надійшло до бюджету 41,0 млн.гривень.

Найбільшу питому вагу у надходженнях до Державного бюджету України займають: податок на додану вартість 47,3 відс. (85,6 млн.грн), податок на доходи фізичних осіб – 29,9 відс. (54,1 млн.грн), військовий збір – 9,2 відс. (16,6 млн.грн), податок на прибуток  - 6,0  відсотків (10,8 млн.гривень).

До місцевих бюджетів з початку року платниками податків інспекції забезпечені надходження у розмірі 269,4 млн.грн, приріст до рівня минулого року склав 77,8 млн.грн або 40,6 відсотків. Найбільша питома вага надходжень до місцевих бюджетів припадає на 4 бюджетоформуючі податки, питома вага яких у загальних надходженнях складає 94,9 відс. (245,4 млн.грн),  у т.ч. податок на доходи фізичних осіб – 55,9 відс. (144,4 млн.грн), єдиний податок – 18,4 відс. (47,6 млн.грн), плата за землю – 14,8 відс. (38,3 млн.грн), акцизний податок – 5,8 відсотків (15,0 млн.гривень).

З початку року платникам податків на рахунки відшкодовано 83,6 млн. грн податку на додану вартість.

Крім того, чернігівці сплатили до казни 218,0 млн.грн єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.
«Завдяки своєчасній і у повному обсязі сплаті платниками податків до бюджету забезпечується у першу чергу добробут пенсіонерів та інвалідів, учителів та лікарів, вчених та військових – всіх, перед ким держава має зобов’язання», - наголосила начальник відділу моніторингу доходів та обліково - звітних систем Чернігівської ОДПІ ГУ ДФС у Чернігівській області Марія Милейко.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини