Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 17:30:12

На галузь освіти у Чернігові планується додатково спрямувати 42,1 млн. грн.

17.02.2017   10:51

За результатами річного Звіту про виконання міського бюджету м. Чернігова за 2016 рік станом на кінець минулого року обліковується вільний залишок бюджетних коштів за загальним фондом у сумі 299 394 165,5 грн.

Про це інформувала на засіданні виконавчого комітету міської ради начальник фінансового управління міської ради Олена Лисенко.

Члени виконкому погодили розподіл частини вільних залишків коштів бюджету 2016 року за цільовими напрямками. З цих коштів на галузь освіти запропоновано виділити 42,1 млн грн.

За ці кошти в освітніх закладах міста додатково заплановані:
- придбання підручників для учнів 4-7 класів ЗНЗ
- проведення заходів по усуненню аварійних робіт у ЗНЗ та ДНЗ
- на Програму розвитку освіти Чернігова «Освіта в житті нашого міста на 2017-2021 роки»
- на придбання ліцензії на програмний комплекс «Курс» (для спрощення ведення документообігу ЗНЗ та оптимізації формування державної статистичної звітності в системі загальної середньої освіти)
- придбання спеціалізованого обладнання для дітей з особливими потребами (КЗ «Чернігівський навально-реабілітаційний центр № 2» ЧМР) – за рахунок залишку освітньої субвенції.

Крім того, з цих вільних коштів запропоновано фінансувати капітальні ремонти асфальтобетонного покриття в дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста.

Також, виконком схвалив виділення за рахунок залишків міського бюджету 2016 року додатково 31 285,3 тис. грн на реалізацію Програми підвищення енергоефективності в бюджетних установах Чернігова на 2017-2027 роки.


Прес-служба Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини