Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 17:56:36

"Альтком" та оточення Атрошенка поділили 217 мільйонів на чернігівську трасу

15.12.2016   13:17Агенцiя

Служба автомобільних доріг у Чернігівській області 1 і 13 грудня за результатами тендерів уклала дві угоди про поточний середній ремонт автодороги державного значення Р-67 Чернігів-Ніжин-Прилуки-Пирятин на загальну суму 217,34 млн грн.

Про це повідомляється у системі "Прозорро".

Роботи мають виконати до кінця 2017 року. Ремонт у виконанні обох підрядників коштує близько 3,50 млн грн. за кілометр.

ТОВ "Шляхо-будівельне управління №14" за 111,47 млн грн. відремонтує трасу на ділянці  км 0+000 – км 31+589 довжиною 31,59 км.

Фірмою керує Олександр Харчук, екс-депутат Чернігівської облради від Партії регіонів, який раніше був співвласником.

Нині засновниками є Костянтин Будьонний та його ж ТОВ "Кабельний телевізійний центр м. Чернігова", де партнерами є Світлана Лакишек і ТОВ "І.Т.Т." Наталія Дьякова. Будьонний раніше був партнером мера Чернігова Владислава Атрошенка (Блок Петра Порошенка) по ТОВ "Ріел Ко.". Зараз частка Будьонного у цій фірмі належить Миколі Лакішеку.

Підписантом "ШБУ №14" є Тетяна Нагорна – директор ДП «Тех-Сервіс» ТОВ "Телеорганізація "Ніса", співвласником якого є Атрошенко.

ТОВ "Шляхове будівництво "Альтком" отримає 105,87 млн грн. за ремонт ділянки км 101+000 – км 131+520 довжиною 30,52 км.

Маріупольська фірма належить голландській компанії «Альтком Б.В.» і ТОВ «Фінансово-промислова група «Альтком». Останнє зареєстровано в окупованому Донецьку на Олександра Тісленка і Сергія Павлічєва.

Основні тендерні перемоги групи «Альтком» припали на період, коли підготовку до Євро-2012 курував віце-прем’єр Борис Колесніков.

Конкурентом на обох тендерах було колективне підприємство «Ніжинська пересувна шляхобудівельна механізована колона», засноване фізособами, список яких реєстр не розкриває. Керівником є Михайло Гавриленко.

Первинна заявка ТОВ «Олександрія Кепітал» була на 6% дешевша за «Альтком». Її не допустили до аукціону через відсутність даних про те, власними чи орендованими є обладнання і матеріально-технічна база.

Наші гроші

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.