Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 06:59:36

Виконавчий комітет визначив головних розпорядників бюджетних коштів для реалізації проектів-переможців міського конкурсу

17.11.2016   08:02Агенцiя

На засіданні виконавчого комітету 15 листопада визначено головних розпорядників бюджетних коштів для реалізації проектів-переможців міського конкурсу в рамках Програми розвитку громадянського суспільства в м. Чернігові на 2016-2020 роки.

На головних розпорядників коштів міського бюджету буде покладене завдання з реалізації проектів – переможців конкурсу за відповідним напрямком діяльності. Їх перелік ґрунтується на сутності змісту проектів, змісту основних функцій та напрямків діяльності структурних підрозділів Чернігівської міської ради.

На засіданні вирішено, що виконавчий комітет Чернігівської міської ради буде головним розпорядником коштів міського бюджету для проектів: «Після АТО» (розробник: громадська організація “Центр допомоги особам, що постраждали в наслідок військових конфліктів “Чернігів”); «Крок на зустріч» (Чернігівська обласна благодійна організація «Аратта»); «Семінар-практикум «Стратегічне планування діяльності волонтерських ГО м. Чернігова, які надають оперативну допомогу воякам Східного фронту та родинам військових» (громадська організація «Єдина родина Чернігівщини»); «Інформаційна компанія «Соціальні послуги для дітей з інвалідністю» (громадська організація «Голос батьків»).

Для проектів: «Небезпечні сусіди» (Чернігівська обласна молодіжна громадська організація “Світанок”); «Чернігів туристичний, позначення паркових та кемпінгових зон» (громадська організація “Військово-спортивний клуб “Північний корпус”) головним розпорядником коштів міського бюджету визначено управління житлово-комунального господарства міської ради.

Управління освіти міської ради здійснюватиме реалізацію проекту «Вибір-10»: пілотне проведення програми профілактики наркоманії, ВІЛ/СНІДу та злочинності» (громадська організація “Центр профілактики “Вибір”). Реалізація проекту «БУДЕ СОНЦЕ!» (Чернігівська міська громадська організація інвалідів “Черешня”) буде покладена на управління охорони здоров'я міськради.

У рішенні виконавчого комітету також зазначено, що громадські організації, проекти яких визначені переможцями конкурсу, стають одержувачами бюджетних коштів та здійснюють реалізацію своїх проектів відповідно до визначених в них заходів.

Як вже повідомлялось раніше, на міський конкурс проектів в рамках Програми розвитку громадянського суспільства в м. Чернігові на 2016-2020 роки було надано 13 проектів, останній з яких до участі у конкурсі допущено за рішенням конкурсної комісії після підтвердження своєчасного подання документів на участь у конкурсі в електронному вигляді.

За результатами оцінки конкурсних пропозицій, за кількістю балів переможцями визнано 8 проектів, на загальну суму 75 581 грн.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини