Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:12:12

В жовтні і листопаді чернігівці зможуть оплачувати газ без комісії

17.10.2016   14:09Агенцiя

Впродовж двох місяців – в жовтні і листопаді, споживачі газу Чернігівської області мають змогу оплачувати послугу з газопостачання без комісії через сервіс online-платежів iPay.ua.

Споживачам достатньо мати картку Visa і зареєстрований Особистий кабінет на сайті 104.ua.

У зв’язку з початком опалювального сезону платежі за газ зростають. Тому, саме з 4 жовтня по 30 листопада 2016 року, акція дає змогу кожному власнику картки Visa заощадити кошти на комісії.

Сплачувати за газ з онлайн-сервісом iPay.ua не тільки економно, але і швидко. Для цього знадобиться всього декілька хвилин.

Сервіс передбачає, що до платника за газ надійде лист з посиланням на оплату – тому йому не треба вводити номер особового рахунку. Для сплати рахунка за вересень достатньо просто натиснути на кнопку СПЛАТИТИ.

Увага! При оплаті за газопостачання з допомогою сервісу iPay.ua перевіряйте номер свого особового рахунку!

Сплачені вами кошти мають бути зараховані протягом 3-5 банківських днів.

На сьогодні в Чернігівській області сервісом Особистий кабінет користуються понад 30 тисяч сімей, по всій Україні - майже 963 тисяч.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.