Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:43:35

Партнеру одеського «порошенківця» дадуть 35 мільйонів на дитсадок у Чернігові

05.09.2016   14:39Агенцiя

Управління капітального будівництва Чернігівської міськради 19 серпня за результатами тендеру замовило ТОВ «Інтерпен-Д» будівництво дитячого садка за 34,86 млн грн.

Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2017 року в першому мікрорайоні житлового району «Масани» мають звести від фундаменту двоповерховий дитсадок-ясла на 270 місць.

Також влаштують інженерні мережі, змонтують три малі вантажні ліфти на 100 кг, придбають меблі та побутову техніку, благоустроять та озеленять територію.

Нині конкурентами були ПП «Авігєя СТ», ТОВ «Київська будівельна компанія – Плюс», ТОВ «Буденергомонтаж» і ТОВ «Центробуд».

Заявка ТОВ «Укрспецбуд АВ» була на 0,1% дешевшою, але її відхилили через нестачу копій свідоцтв про реєстрацію техніки та транспорту, звіту про рух грошових коштів та інших документів. Фірма 15 серпня подала скаргу в АМКУ, її розглянуть 13 вересня.

«Інтерпен-Д» із Дніпровщини належить одеситу Борису Ключникову і Тамарі Маловій.

Ключніков також є співвласником ТОВ «АВС Кемікалс Індастрі»,ТОВ «Містраль-Юг» і ТОВ «Технопарк Хемо-Поль» з Андрієм Клішейком, Петром Няговим та гендиректором Аркадієм Губерником.  Останній є депутатом Одеської облради від «Блоку Петра Порошенка» (раніше – Партія регіонів).

Нагадаємо, у 2011 році будівництво замовили ТОВ «СК Інтерстрой» за 13,79 млн грн. Згодом заступник прокурора Чернігова подав позов проти фірми та управління, вважаючи, що тендерна пропозиція та угода суперечать законодавству. Через відсутність коштів замовник не передав будмайданчик підряднику, а той не виготовив робочу документацію. Суд визнав договір недійсним і стягнув з «СК Інтерстрой» 99 тис грн., перерахованих за робочу документацію.

Нині ліквідований «СК Інтерстрой» входив до харківського будівельного альянсу «Моноліт», який належить сім’ї Перадзе – Таріелу та його синам Роману і Анатолію.

Наші гроші

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.