Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 01:43:07

Протягом липня платниками Чернігівщини сплачено понад 409 мільйонів гривень податків

05.08.2016   16:01Агенцiя

Понад 409 млн.грн. податків, зборів та обов’язкових платежів зібрано на Чернігівщині до бюджетів усіх рівнів у липні 2016 року.

У порівнянні з аналогічним періодом минулого року надходження збільшились 68,2 млн. гривень.

Як повідомили у Головному управлінні ДФС у Чернігівській області, надходження до загального фонду державного бюджету склали 148,2 млн. гривень.

Це забезпечено за рахунок збільшення надходжень з податку на доходи фізичних осіб, військового збору, ПДВ та акцизного податку.

До місцевих бюджетів протягом липня перераховано 261,3 млн. гривень, що на 46,2 відс. або 82,6 млн.грн. перевищує суму, що надійшла до місцевих бюджетів у липні минулого року.

Єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Чернігівській області за місяць сплачено - 199,4 млн. гривень.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.