Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:36:27

Які перспективи у нового будинку на Єськова?

22.07.2016   15:27Агенцiя

Кожен мріє про свою квартиру. Таку, щоб і комфортна була, і гарний краєвид з вікна, і дітям було де погратися, і затишно та зелено біля будинку. А головне, щоб вартість відповідала якості, а комунальні платежі не «вивертали» кишені всієї родини.

Cаме такі квартири будують у новому житловому комплексі на Єськова 14-б, проект якого під назвою «Будинок на Єськова» презентували у Чернігові його виконавці: заступник голови правління ПрАТ ФК «Княгиня Ярославна» Олексій Коваль та партнер агенції нерухомості Геннадій Лисков.

За словами Олексія Коваля, компанія «Княгиня Ярославна» працює в нашій країні вже понад 10 років, зарекомендувала себе як надійний партнер, має понад 25 успішно реалізованих проектів на території України, в тому числі і у Чернігові (вулиця Курсанта Єськова, 14-а, 14-б, вул. Волковича, 2б).

«Новобудова розташована неподалік річки Стрижень та лісопарку Ялівщина. Це екологічно чистий куточок Чернігова. Тут є зручна транспортна розв’язка», - розповів під час презентації проекту «Будинок на Єськова» керуючий партнер агенції нерухомості «Prostor&Patners»Геннадій Лисков.  Також він підкреслив, що житловий комплекс розташований на закритій території із контролем доступу, тож мешканці відчуватимуть себе у безпеці.

Олексій Коваль розповів, що будівництво будинку на Єськова 14-б триває повним ходом. Темпи робіт випереджують план: вже сьогодні збудовані три поверхи, будується четвертий. Цікаво, що будинок буде повністю збудований із червоної керамічної цегли, яка має звукоізоляційні та теплозберігаючі властивості. Тобто мешканцям квартир, по-перше, буде не чутно як сусіди пересувають меблі, а по-друге, у помешканнях буде завжди оптимальна температура.

Також у квартирах будуть встановлені лічильники тепла і кожна сім’я матиме змогу самостійно встановлювати температурний режим у кімнатах. Це допоможе не лише зекономити гроші, а і обсяги споживання теплових калорій.

Завершення будівельних робіт по проекту «Будинок на Єськова» заплановане на кінець 2016 року, а навесні 2017 власники новеньких квартир вже зможуть святкувати «входини».

Голова правління ПрАТ ФК «Княгиня Ярославна» також повідомив, що це вже не перший будинок, який зводиться у Чернігові компанією. Вже заселені та введені в експлуатацію будинки за адресою Волковича, 2б та Єськова, 14-а, та Єськова, 14-б. У новобудові зовнішні інженерні мережі виконані практично на 90%, тобто залишиться тільки зробити підключення та пусконаладку, що врятує і час, і нерви.

Всього у новому будинку буде 19 однокімнатних квартир (площа 37-41 кв.м.), 36 двокімнатних (від 53 м.кв.) та чудові трикімнатні квартири площею від 63 до 83кв. Проектом передбачені також значна кількість допоміжних приміщень у будинку, щоб і велосипед поставити, і шини зимові заховати. Перевагою є те, що власники матимуть можливість змінити планування помешкання на свій смак. Вартість квартир стартує від 8499 грн. за кв.м., існує можливість придбання нерухомості у розстрочку. Як зазначив Геннадій Лисков: «Ми з нашими клієнтами від першого дзвінка і до повного оформлення документів». І додав: «Ми своїх клієнтів носимо на руках – це гасло нашої компанії».

Основний вид діяльності ПрАТ «Фінансова компанія «Княгиня Ярославна» - залучення коштів та управління майном для фінансування об’єктів будівництва, здійснення операцій з нерухомістю. Інвестор (управитель) та генпідрядник на цей час входять до групи будівельно-інвестиційних компаній PerfectGroup (ТМ у процесі реєстрації), що об’єднує понад 30 компаній - від архітектурних бюро до будівельних обслуговуючих компаній. Загалом збудовано вже більш ніж 1030 тис.м2 житла, тобто 83 будинки в 14 містах України. В інвестиційному портфелі компанії - проекти загальним обсягом понад півмільйона квадратних метрів з терміном реалізації в найближчі 3-4 роки.

Поспішайте придбати квартиру Вашої мрії просто зараз! Відділ продажу знаходиться просто на території будівельного майданчику. Деталі можете дізнатися за телефоном +380 (44) 222-97-01, або ж на сайті eskova.com.ua.

Ознайомитися із презентацією будинку можна за посиланням

 

 

PR

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.