Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 13:29:32

На допомогу армії платники Чернігівщини перерахували майже 163 мільйони гривень

22.01.2016   07:45Агенцiя

На підтримку української армії протягом минулого року платниками Чернігівщини сплачено до бюджету 162,8 млн.грн. військового збору.

Для порівняння зазначимо, що за 2014 рік надійшло 43,2 млн.грн. Про це повідомила заступник начальника управління оподаткування фізичних осіб ГУ ДФС у Чернігівській області Наталя Кузнецова. 
        
Зокрема, надходження збору за грудень 2015 року склали 21,5 млн.грн., що на 5,7 млн. грн. більше, ніж за листопад та на 9,8 млн.грн. більше, ніж за грудень 2014 року.

Кількість суб’єктів господарювання - податкових агентів, які перераховують військовий збір, впродовж минулого року збільшилася з 13,1 тис. до 15,4 тис.

Найбільшу питому вагу надходжень збору забезпечують податкові агенти, які перебувають на обліку в ДПІ у м. Чернігові, Прилуцькій, Ніжинській, Козелецькій, Чернігівській, Бахмацькій та Варвинській ОДПІ.
 
Нагадуємо, що військовий збір запроваджено з 3 серпня 2014 року. Його ставка складає 1,5% від об’єкта оподаткування. Платниками збору є фізичні особи-резиденти, які отримують доходи як в Україні, так і за її межами, фізичні особи-нерезиденти, які отримують доходи в Україні, а також податкові агенти.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини