Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:03:53

Лист покупцю (Захист іміджу виробника)

02.10.2015   08:17Агенцiя

Шановний покупець, ми вдячні Вам за вибір нашої продукції Торгової марки "Молочний світ"!

Виробник: ПАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла" ТМ "Молочний світ" - це натуральні продукти, що з любов’ю виготовлені з найкращого українського молока згідно найвищого стандарту якості. Мільйони споживачів по всій Україні переконалися у безкомпромісній якості продукції бренду.

Ключові принципи виготовлення продуктів ТМ "Молочний світ": використання лише натурального молока, відсутність жодних штучних домішок та консервантів, дотримання всіх стандартів виробництва та контролю якості.

Молочні продукти ТМ "Молочний світ" - це лінійка традиційних молочних продуктів від ПАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла". Сучасне обладнання, налагоджені технологічні процеси переробки молока, інноваційний підхід до виробництва, використання високоякісної молочної сировини та європейських заквасок дозволяють виробляти якісні та безпечні молочні продукти.

На підприємстві впроваджена система управління якістю та безпечністю на базі міжнародних стандартів ISO 22000:2007 та ISO 9001:2008. Вона передбачає здійснення контролю на всіх етапах виробничого процесу – від ферми до полиці магазину, що гарантує якість та безпеку молочних продуктів.

Завдяки відмінному смаку і високій якості продукція ПАТ "Ічнянського заводу сухого молока та масла" здобула популярність у 30 країнах ближнього та дальнього зарубіжжя.

Омана споживачів за рахунок продажу фальсифікованих продуктів на ринку України досить поширена. Прикладом є продаж фальсифікату під іншими торговими марками. Досить часто можна зустріти на полицях магазину «легке масло» ТМ "Молочний Світ", звертаємо Вашу увагу, що за всю історію підприємства, яке на ринку України 50 років, такого продукту, як «легке масло» не виробляли, в асортименті підприємства є лише масло селянське солодковершкове 73% та масло солодковершкове "Екстра" 82,5%.

Так, останнім часом, на підприємство поступають скарги на якість згущених молочних консервів: " - очень жидкая и вкус странный; это не сгущенка, а отрава; это не сгущенка, а фальсификат, цена высокая, а вкус ужас; это не молоко, а растительный жир и титановое белило; реклама не соответствует качеству, на вкус ужасно…..", хочемо зауважити, що підприємство ПАТ "Ічнянський завод сухого молока та масла" не є виробником даної продукції, виробником згущених молочних консервів є ПАТ "Ічнянський молочно-консервний комбінат".

Шановний покупець, купуючи молочну продукцію звертайте увагу на найменування продукції, нормативний документ згідно якого виготовлений продукт, найменування виробника, склад продукції та терміни реалізації!


З повагою, адміністрація ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла


PR

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини