Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:20:36

Новим постачальником газу споживачам Чернігівській області стане ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ"

23.06.2015   14:49Агенцiя

З 1 липня постачання природного газу побутовим споживачам Чернігівської області буде здійснювати нове підприємство - ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ".

У зв`язку з цим споживачам газу треба укласти новий договір і в подальшому проводити розрахунки за реквізитами нового товариства.

З 1 липня 2015 р. ПАТ "Чернігівгаз" за рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (Далі - НКРЕКП) - Постановою № 1640 від 28.05.2015 р. анульовано дію ліцензії щодо надання послуг з газопостачання  всім категоріям споживачів.
Для побутових споживачів, що проживають в Чернігівській області гарантованим постачальником газу за регульованим тарифом з 1 липня 2015 р. згідно рішення НКРЕКП - Постанови № 1644 від 28.05.2015 р. призначено підприємство  ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ". Товариство є суб'єктом господарювання, що в установленому порядку отримало ліцензію на постачання природного газу і здійснюватиме виключно реалізацію природного газу (відносини купівлі - продажу).

У зв'язку зі зміною постачальника всім побутовим споживачам необхідно:
1.    Укласти новий договір з ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ" про надання послуг з газопостачання. З примірником нового тристороннього договору, умовами та процедурою його оформлення ви можете ознайомитись на корпоративному сайті ПАТ "Чернігівгаз"cn.104.uaабо звернувшись до Контакт-центру за телефоном 0462 65 15 04.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Заключення договорів буде відбуватися поступово.

Для укладення договору необхідно надати такі документи:

"    Документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України - паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); для іноземців та осіб без громадянства - національний паспорт або документ, що його замінює);
"    Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (за наявності);
"    Технічний паспорт на будівлю;
"    Довідка про зареєстрованих осіб у квартирі, приватному будинку (довідка про склад сім'ї) або будинкова книга;
"  Документ, що підтверджує право власності на квартиру, приватний будинок або користування ними (договір купівлі - продажу, обміну, дарування, свідоцтво про право на спадщину тощо);
" Документ, що підтверджує право на отримання пільг;
" Технічний паспорт газового обладнання (за наявності);
" Технічний паспорт лічильника газу (за наявності).

2.  Звернути увагу, що з 01.07.2015 р. автоматично буде змінений особовий рахунок споживача.
3. Починаючи з 01.07.2015 р., оплата вартості послуг з газопостачання, в т.ч. в частині погашення заборгованості станом на 30.06.2015 р., буде здійснюватися на поточний рахунок із спеціальним режимом використання нового постачальника природного газу - ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ" за наступними реквізитами:

Отримувач платежу: ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ"                            
код ЄДРПОУ 39576385  рахунок 26032300014749              
Чернігівське обласне управління АТ "Ощадбанк"
МФО 353553


Нові банківські реквізити зазначатимуться у платіжному документі (рахунку), який споживачам надійде від ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ", починаючи з 01.07.2015 р.

4. З метою уникнення розбіжностей в частині розрахунків за спожитий природний газ станом на 30.06.2015 р. просимо Вас, шановні Споживачі, протягом 30 червня - 02 липня повідомити показання газового лічильника на кінець червня будь-яким зручним для Вас способом. Споживачам м. Чернігова та Чернігівського району - через Контакт-центр за номером (0462) 65-15-04, СМС-повідомленнями за номером 067-244-99-38 або електронною поштою на адресу contact@cngas.com.ua. Споживачам інших районів області потрібно телефонувати до абонентського відділу філії газового господарства свого міста/райцентру або звертатись особисто.

Контакти та координати можна дізнатися на сайті ПАТ "Чернігівгаз".

Довідка:
ПАТ "Чернігівгаз" - підприємство з газопостачання та газифікації. Основною сферою діяльності компанії є розподіл та постачання природного газу. Щорічний обсяг транспортування становить понад 700 млн. куб. м. природного газу. Система газопостачання Чернігівщини складається з 10,8 тисяч км газопроводів. Нашими споживачами є майже 347,4 тисяч сімей, більше 3 тисяч підприємств та установ Чернігівської області.
Найкрупнішими клієнтами ПАТ "Чернігівгаз" є МалтюропЮкрейн, САН ІнБев Україна, Чернігівський молокозавод.
Компанія є одним з найкрупніших платників податків регіону.Щорічно до бюджетів усіх рівнів сплачується понад 98 мільйонів гривень податків і зборів.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини