Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 23:05:43

Джерела доходів населення Чернігівської області в ІІІ кварталі 2014 року. ДОВІДКА

17.03.2015   09:22Агенцiя

За підсумками вибіркового обстеження домогосподарств Чернігівської області в III кварталі 2014 р., середньомісячні сукупні ресурси (доходи) одного домогосподарства склали 4249,8 грн., що на 1,6% більше порівняно з відповідним періодом 2013 р, повідомляє Головне управління статистики у Чернігівській області.

Рівень середньомісячних доходів однієї особи (2201,9 грн.) майже в 1,9 раза  перевищив  рівень встановленого на цей період прожиткового мінімуму (1176 грн.).

Найвищі в країні середньодушові сукупні ресурси мали кияни (2853,4 грн.), що в 1,3 раза перевищує аналогічний показник пересічного  українця (2193,1 грн.), найменші – жителі Донецької області (1715,6 грн.).

Основними джерелами доходів, як і раніше, у бюджеті середньостатистичної сім’ї області є оплата праці (42,1%) та пенсії (25,8%). У середньому в Україні ці показники склали 48,6% та 22,2% відповідно.

Частка доходів від особистого підсобного господарства становила 10,4% всіх надходжень, що на 3,2 в. п. більше, ніж у середньому в Україні.

Значною залишалася частка допомоги від родичів та інших осіб грошима та продуктами харчування, використані заощадження, позики, повернені домогосподарству борги, надходження від продажу нерухомості, особистого чи домашнього майна – 8,6%.

Стипендії та соціальні допомоги (готівкові та безготівкові) складали 5,3% сімейного бюджету.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.