Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 04:45:52

ПАТ БК "Домобудівник" готується до санації

12.03.2015   10:45Агенцiя

Відновлення платоспроможності ПАТ БК «Домобудівник» та виконання ним взятих на себе зобов’язань залишається на контролі обласної державної адміністрації.

10 березня виконуючий обов’язки голови облдержадміністрації Сергій Журман провів робочу зустріч з ініціативною групою людей, які проінвестували будівництво квартир, представниками комітету кредиторів та іншими зацікавленими сторонами.

Керуючий санацією Олександр Бандола поінформував присутніх про підготовку проекту санації, який має бути поданий на розгляд комітету кредиторів 12 березня, а також про здійснені заходи щодо збереження майна підприємства, проведення інвентаризації тощо.

Він також зазначив, що потенційний інвестор згоден вкласти кошти у підприємство за умови забезпечення житлом інвесторів-фізичних осіб.

Від комітету кредиторів виступив голова комітету - Департамент інвестиційного розвитку та капітального будівництва облдержадміністрації в особі заступника директора Департаменту Сергія Нітченка.

Він зауважив, що після погодження плану санації ПАТ «Будівельна компанія «Домобудівник» комітетом кредиторів, загальними зборами кредиторів та «Райффайзен Банк Аваль», він має бути винесений на затвердження у суді.

Сергій Журман запевнив представників ініціативної групи, що для облдержадміністрації пріоритетним є, перш за все, вирішення наболілого питання отримання житла ошуканими людьми. Тому у цьому напрямку і надалі вживатимуться дієві організаційно-правові заходи в межах чинного законодавства та компетенції органів влади.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини