Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:21:33

Перше засідання конкурсної комісії

10.03.2015   16:56Агенцiя

5 березня відбулось перше засідання Конкурсної комісії Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації для розгляду конкурсних пропозицій та проведення моніторингу виконання програм (реалізації проектів, заходів) громадських організацій, для виконання яких надається підтримка за рахунок коштів обласного бюджету у 2015 році.

На початку засідання голова конкурсної комісії Андрій Подорван поінформував присутніх про роботу Департаменту як організатора конкурсу. Також було обговорено проект плану та регламент роботи конкурсної комісії Департаменту.

Більш детально члени конкурсної комісії обговорили питання щодо шляхів фінансування програм (проектів, заходів), в результаті було прийнято рішення, що фінансування програм (проектів, заходів) здійснюватиметься через суб’єкти господарської діяльності (на підставі договорів) та через одержувачів бюджетних коштів (громадських організацій).

В результаті засідання прийнято регламент роботи конкурсної комісії, погоджені план-графік роботи, текст оголошення та форма оціночних відомостей.

Конкурс триватиме з 10 березня 2015 року по 10 квітня 2015 року включно. Граничний обсяг фінансування за рахунок бюджетних коштів однієї програми (проекту, заходу), що подається для участі у конкурсі, становить 8 тис. грн. Загальний фонд конкурсу становить 60 тис. грн.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини