Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 16:24:34

ПАТ "Чернігівгаз" відкрило багатоканальну телефонну лінію для передачі показань лічильників

04.03.2015   08:48Агенцiя

Споживачі газу м. Чернігова та Чернігівського району можуть скористатися трьома каналами зв`язку для передачі показань лічильників газу – стаціонарним, мобільним телефоном та електронною поштою.

омер нової багатоканальної телефонної лінії (0462) 65-15-04. Зателефонувавши за цим номером, споживачі газу можуть провести звірку розрахунків та оперативно отримати консультацію з різних питань, пов`язаних із газоcпоживанням.

Сервіс працює: пн-чт з 8:00 до 17:00, пт з 08:00 до 16:00, обідня перерва з 12:00 до 12:50.

Також для зручності та оперативного збору інформації ПАТ "Чернігівгаз" пропонує передавати показання газових лічильників СМС–повідомленнями за номером 067-244-99-38, а також електронною поштою на адресу contact@cngas.com.ua.

Просимо звернути увагу на зміст СМС–повідомлення або електронного листа. Споживачу необхідно обов’язково вказати особовий рахунок, адресу та показання газового лічильника. Дані в СМС-повідомленні повинні відокремлюватися знаком * (зірочка).

Наприклад: особовий рахунок – 1000111111, адреса – Горького, б. 100, кв.1, показання газового лічильника – 14560.

СМС – повідомлення повинно виглядати так: 1000111111*Горького 100, кв.1*14560

Більше інформації про надання послуг із газопостачання на сайті ПАТ «Чернігівгаз» http://cn.104.ua/ua/.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.