Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 22:56:54

Січень в цифрах бюджету

13.02.2015   10:21Агенцiя

За січень 2015 року до загального фонду держбюджету надійшло 106,2 млн. грн. податків, зборів та обов’язкових платежів, що контролюються ГУ ДФС у Чернігівській області.

Забезпечено перевищення рівня фактичних надходжень січня 2015 року по податку на прибуток, якого надійшло у січні 2015 року 23,1 млн. грн., що на 10,4 млн. грн. більше надходжень січня минулого року.

Також в 1,3 рази більше за показники відповідного періоду минулого року надійшло податку на додану вартість, збір якого у січні 2015 року склав 48,7 млн. грн.

Крім того, збільшилися надходження по збору у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ, якого надійшло 1,3 млн. грн. (у січні 2014 року надходження становили лише 0,4 млн.грн.), по рентній платі за спец використання лісових ресурсів надійшло 1,5 млн. грн., що у 2,2 рази більше за показники січня минулого року. Надходження від реалізації безхазяйного майна до рівня січня минулого року збільшилися у 3,7 рази.

Для забезпечення якісного виконання планових завдань, ГУ ДФС у Чернігівській області проводилась системна робота, направлена на максимальне залучення всіх наявних резервів. За рахунок заходів підрозділів податкового та митного аудиту до державного бюджету по результатах контрольно – перевірочної роботи у січні 2015 року забезпечено 2,3 млн.грн., за рахунок заходів з погашення податкового боргу - 2,9 млн.грн., від заходів, вжитих співробітниками оперативних підрозділів - 0,67 млн. грн.

По військовому збору фактичні надходження склали 8,0 млн.грн.

Місцеві бюджети за січень 2015 року поповнились на 129,8 млн.грн. Перевищено рівень січня 2014 року на 4,6 відс., або на 5,8 млн.грн.

Надходження єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування у січні 2015 року по області склали 207,5 млн.грн., що становить 95,7 відс. до рівня січня минулого року. Скорочено надходження до рівня минулого року на 9,2 млн.грн.

У січні 2015 року боржникам було направлено понад 200 вимог про сплату боргу з єдиного соціального внеску на загальну суму 9,2 млн. грн. та передано до виконавчої служби вимог про стягнення боргу з єдиного соціального внеску на суму 3,6 млн. грн. За результатами проведеної роботи додаткові надходження склали 1,5 млн. гривень.
 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини