Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 08:42:06

ПриватБанк став банком-агентом Фонду гарантування вкладів фізичних осіб для виплати компенсацій вкладникам і власникам поточних рахунків банку "Демарк"

05.02.2015   10:20Агенцiя

З 6 лютого ПриватБанк починає виплати відшкодувань вкладникам банку "Демарк".

Виплати гарантованої суми відшкодування будуть здійснюватися протягом 30 робочих днів відповідно до Загального реєстру вкладників, які мають право на відшкодування коштів за вкладами за рахунок Фонду. Як повідомила прес-служба банку, отримати коштиможна в будь-якому з 2497 відділень ПриватБанку в містах і районах України.

У відділеннях ПриватБанку вкладники "Демарка" зможуть отримати свої кошти готівкою, зарахувати їх на пластикову карту або відкрити поточний рахунок. Обмеження на видачу готівкових коштів у розмірі 150 тис грн в день, встановлені НБУ, не поширюються на виплати відшкодувань ФГВФО. Крім того, клієнтам банку "Демарк" ПриватБанк пропонує особливі умови - надбавку + 0,5% до базової ставки за договором при розміщенні коштів на депозит в гривні або у валюті на строк більше 3-х місяців.

Для отримання компенсації достатньо пред'явити паспорт. Максимальний розмір гарантованої суми відшкодування за вкладами фізичних осіб ліквідованих банків, включаючи відсотки, становить 200 тисяч гривень.

Більшість відділень ПриватБанку крім робочих днів обслуговують клієнтів і в суботу. Детальну інформацію про місцезнаходження найближчого відділення ПриватБанку, порядку виплат компенсацій можна отримати за телефоном 3700 або на сайті банку www.privatbank.ua.

ПриватБанк є найбільшим учасником Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, за підсумками 2014 перерахували до Фонду 938500000 грн.

На сьогоднішній день ПриватБанк проводить виплативкладникам АТ "КБ" ЕКСПОБАНК"; ПАТ "Брокбізнесбанк"; ПАТ Банк "Форум";ПАТ "КБ" СоцКом БАНК"; ПАТ "РЕАЛ БАНК"; ПАТ "ЕРДЕ БАНК"; ПАТ "БАНК" ТАВРИКА"; ПАТ "Старокиївський банк"; ПАТ "КБ" ПІВДЕНКОМБАНК"; ПАТ "АВТОКРАЗБАНК".

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини