Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 02:03:38

Наглядову раду виробника тканин КСК "Чексіл" очолив екс-глава російської торгової компанії

21.11.2014   17:10

За рішенням позачергових зборів від 19 листопада 2014 року Наглядову раду ПрАТ "Камвольно-суконна компанія" Чексіл ", очолив громадянин Росії Антон Громов.

Він цього року увійшов до складу акціонерів власника КСК" Чексіл "- ПрАТ" Менеджінг Компані ", яка є власником 99,8% акцій.

Згідно з повідомленням в системі розкриття інформації НКЦБФР на позачергових зборах акціонерів КСК "Чексіл"  було звільнено з посади голови наглядової ради Віктора Білого (директор "Менеджінг компані").

Відповідно до публікації, А.Громов з липня 2007 року до вересня 2010 року був генеральним директором ТОВ "Компанія РВ", а до липня 2011 року - заступником гендиректора цієї компанії з маркетингу, потім обійняв посаду замгендиректора по рекламі російського ТОВ "Швейтех".

В липні поточного року після придбання пакета акцій ПрАТ "Менеджінг компані" (володіє майже 99,8% КСК "Чексіл" та зареєстрована за тією ж адресою) він увійшов до складу її наглядової ради, а у вересні очолив НС цієї компанії.

Крім А.Громова власником ще 26% акцій ПрАТ "Менеджінг компані" цього року став ще один громадянин РФ - Валерій Климко (з 2004 року - генеральний директор російського ТОВ "РВ-Естейт", в якому йому належало 35%, ще 65% - А.Громова, і яке, згідно відкритої інформації, в квітні поточного року ліквідовано). Позачерговими зборами акціонерів КСК "Чексіл" 19 листопада він також обраний до складу наглядової ради камвольно-суконної компанії.

В свою чергу, за рішенням зборів, зі складу наглядової ради виведений Сергій Климко, який з вересня 2004 року по серпня 2013 року очолював ПП "Русичі", а в квітні 2014 став заступником гендиректора "Менеджінг Компані" і увійшов у наглядову раду КСК "Чексіл".

Також за рішенням зборів акціонерів був звільнений Василь Кравченко, обраний до складу наглядової ради у вересні 2013 року, а до цього з 2007 року очолював ревізійну комісію компанії.

Водночас до складу НС обрано Віктора Попов, який з квітня 2014 року очолює наглядову раду ПрАТ "Чексіл-Автосервіс", а до цього з січня 2009 року був президентом-головою наглядової ради КСК "Чексіл" (до квітня 2014 року володів 56% ПрАТ "Менеджінг Компані").

Після зміни структури власників "Менеджінг компанії", загальні збори акціонерів КСК "Чексіл" 29 квітня звільнило з посади директора компанії Євгенія Супруненко на підставі його заяви про звільнення за власним бажанням і призначило в.о. директора головного інженера КСК "Чексіл" Мірко Ванджі.

КСК "Чексіл" виробляє камвольні та суконні тканини для пошиття одягу різноманітного призначення: для піджаків, костюмів, брюк і пальто, як чоловічих, так і жіночих, а також для військової та корпоративної уніформи.

У 2013 році чистий дохід компанії склав 99860000 грн (рівень попереднього року), чистий збиток скоротився на 45,3%, до 8, 75 млн грн.

КСК "Чексіл" володіє також 49% ПрАТ "Чексіл", обладнання якого орендує.

Відповідно до публікації в системі НКЦПФР, за рішенням позачергових зборів акціонерів ПрАТ "Чексіл" 20 листопада до складу його наглядової ради введені Сергій і Валерій Климко, а також А.Громов і виведені КСК "Чексіл" та ПрАТ "Менеджінг Компані" (10,26% ), а також Микола Гречко.

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.