Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:41:40

Зарплати військових і силовиків переводять в банки, де крадуть гроші мільйонами?

29.09.2014   16:15Агенцiя

Кабінет міністрів зобов'язав силові міністерства і відомства до 1 листопада перевести всіх силовиків на отримання заробітної плати в державні банки, якими сьогодні в Україні є "Ощадбанк", "Укрексімбанк" і "Укргазбанк".

Як говориться в протоколі КМУ №76, текст якого був прийнятий чиновниками "для службового користування", до 1 листопада силові відомства повинні укласти договори про виплату зарплат тільки з держбанками, хоча ця норма суперечить ст.24 та ст.25 "Закону про оплату праці ", яка забороняє роботодавцям встановлювати обмеження при виборі співробітниками способу отримання зарплати.

Тим часом співробітники правоохоронних органів затримали двох працівників одного з відділення «Ощадбанку» Львова за обвинуваченням у привласненні чужого майна в особливо великих розміру та службовому підробленні. Про це повідомили fakty .

"Встановлено, що напарники-фінансисти привласнювали кошти, які громадяни мали намір покласти на депозити банку, а вкладникам оформляли і віддавали фіктивні депозитні рахунки. Спочатку банкірам інкримінували крадіжку 500 тисяч гривень, але потім в ході слідства ця сума збільшилася до півтора мільйонів гривень, а кількість постраждалих склала 25 чоловік. На даний момент слідство стосовно зловмисників закінчилося, обвинувальні акти спрямовані в Личаківський районний суд", - повідомили "Фактам" в прес-службі прокуратури Львівської області.

РR

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини