Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 01:32:34

На Чернігівщині з початку року до бюджету надійшло більше 1,8 мільярда гривень ЄСВ

15.08.2014   07:37

На Чернігівщині щомісячно подають звіти та сплачують єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування близько 13 тисяч платників.

Лише з початку серпня від них надійшло 83,6 млн. гривень.

Взагалі, як повідомили в управлінні доходів і зборів з фізичних осіб Головного управління Міндоходів у Чернігівській області, з початку року на Чернігівщині сплачено 1790,0 млн. грн. єдиного соціального внеску, з них 1664,3 млн. грн. сплатили юридичні особи, 125,7 млн. грн. – фізичні особи.

Від загальної суми 45,6% надійшло від бюджетних установ, які фінансуються за рахунок місцевих бюджетів.

За січень-липень 2014 року, проведено 2659 документальних перевірок, в результаті чого донараховано 1076,33 тис.грн. Перевірено 174 юридичних осіб ( донараховано – 264,9 тис.грн.) та 2485 фізичних осіб (донараховано – 829,4 тис.грн.).

Нагадуємо, що звітність з єдиного соціального внеску можна подати наступними способами: електронною поштою з використанням ключів електронного цифрового підпису або на паперових носіях, завірених підписом керівника. На паперових носіях, можливо надавати звітність у разі, якщо кількість застрахованих осіб менше 5 осіб.

З липня цього року платники єдиного внеску мають право надсилати звітність поштою. При цьому Звіт надсилається поштою з повідомленням про вручення та з описом вкладення, при умові, що кількість застрахованих осіб не перевищує п'яти.

У разі надсилання Звіту поштою, страхувальник зобов'язаний здійснити таке відправлення на адресу відповідного органу доходів і зборів не пізніше ніж за десять днів до закінчення граничного строку подання звіту, передбаченого Законом, така звітність вважається поданою в день отримання відділенням поштового зв'язку від платника єдиного внеску поштового відправлення із звітністю.
 

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини