Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 21:14:04

У Чернігівській міській раді привітали працівників торгівлі

26.07.2014   10:34

Напередодні професійного свята – Дня працівників торгівлі – в Чернігівській міській раді привітали кращих представників галузі.

Перший заступник міського голови Микола Миргородський назвав торгівлю дзеркалом економіки. «Від вашої злагодженої роботи залежить добробут, достаток і, навіть, хороший настрій людей», - звернувся він до учасників святкової зустрічі.

Користуючись нагодою, М. Миргородський щиро подякував усім тим підприємствам та підприємцям, які відгукнулися на заклик про допомогу нашим військовим. «Спасибі, що в такий скрутний для держави час ви не залишаєтеся байдужими», - сказав він.

За багаторічну сумлінну працю та з нагоди професійного свята – Дня працівників торгівлі Почесною грамотою Чернігівської міської ради та виконавчого комітету нагороджені:

- Васильєва Світлана Леонідівна, старший економіст І категорії публічного акціонерного товариства "БАЗИС";

- Климчук Світлана Євгеніївна, завідуюча магазином № 48 регіонального відділення "Північ" товариства з обмеженою відповідальністю "АЛЬЯНС МАРКЕТ";

- Колоша Людмила Іванівна, керуюча магазином "Седам"-Маркет № 7 приватного підприємства "Седам-Маркет";

- Кравчук Тетяна Володимирівна, провідний товарознавець комунального підприємства "Будинок книги" Чернігівської міської ради;

- Максименко Людмила Петрівна, заступник керуючого магазином "Продукти-399" товариства з обмеженою відповідальністю "АТБ-Маркет";

- Чеботар Наталія Миколаївна, адміністратор залу бара "Сінком" товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційної фірми "Сінком-Чернігів".

Подяку Чернігівського міського голови оголошено:

- Грушун Тетяні Миколаївні, продавцю продовольчих товарів магазину "Гостинний" товариства з обмеженою відповідальністю виробничо-комерційної фірми "Сінком-Чернігів";

- Земляковій Валентині Миколаївні, товарознавцю І категорії відділу закупок публічного акціонерного товариства "Базис";

- Прокопенко Вікторії Вячеславівні, завідувачу магазином № 131 регіонального відділення "Північ" товариства з обмеженою відповідальністю "АЛЬЯНС МАРКЕТ".

- Балубі Оксані Олександрівні, продавцю ІІІ розряду магазину непродовольчих товарів комунального підприємства "Будинок книги" Чернігівської міської ради;

- Грабу Віктору Олексійовичу, завідувачу виробництвом магазину "Седам"-Маркет № 6 приватного підприємства "Седам-Маркет";

- Литвин Тетяні Миколаївні, завідувачу магазином № 153 регіонального відділення "Північ" товариства з обмеженою відповідальністю "АЛЬЯНС МАРКЕТ";

- Окіпному Вадиму Ігоровичу, керуючому кафе "Парасоль" приватного підприємства "Седам-Маркет";

- Тищенко Анні Сергіївні, заступнику керуючого магазином "Продукти-672" товариства з обмеженою відповідальністю "АТБ-Маркет".

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини