Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 22:53:59

До уваги споживачів теплової енергії!

03.07.2014   07:58Агенцiя

Теплопостачальні підприємства Чернігова повідомляють про зміну з 1 липня 2014 року вартості послуг із централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню.

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, своїми постановами від 06.06.2014 № 650 та від 13.06.2014 № 664 встановила нові тарифи на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню Товариством з обмеженою відповідальністю фірми „ТЕХНОВА”.

Тарифи на послуги з централізованого опалення:
- для абонентів житлових будинків з будинковими приладами обліку теплової енергії – 427,67 грн./Гкал (з податком на додану вартість);
- для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії – 11,58 грн. за 1 кв. м за місяць протягом опалювального періоду (з податком на додану вартість).

Тарифи на послуги з централізованого постачання гарячої води:
- за умови підключення сушарок для рушників до систем гарячого водопостачання – 28,75 грн. за 1 куб. м (з податком на додану вартість);
- за відсутності сушарок для рушників – 26,88 грн. за 1 куб. м (з податком на додану вартість).

Тарифи на послуги з централізованого постачання гарячої води набирають чинності з 01.07.2014.

Тарифи на послуги з централізованого опалення набирають чинності з 01.08.2014 та діють протягом опалювального періоду.

Публічне акціонерне товариство «Облтеплокомуненерго» (надалі — АТ «ОТКЕ») повідомляє, що від 1 липня 2014 року відповідно до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 13 червня 2014 року № 664 «Про внесення змін до Постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг від 06 червня 2014 року № 650» змінюються тарифи на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води для населення м. Чернігова та населених пунктів Чернігівської області — зони обслуговування АТ «ОТКЕ».

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, постановляє:

1. Внести до постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері комунальних послуг, від 6 червня 2014 року № 650 «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого опалення та послуги з централізованого постачання гарячої води, що надаються населенню суб’єктами господарювання, які є виконавцями цих послуг» такі зміни:

47) публічним акціонерним товариством «Облтеплокомуненерго» (м. Чернігів) зі структурою, наведеною в додатку 47 до цієї постанови:

з централізованого опалення:

для абонентів житлових будинків з будинковими та квартирними приладами обліку теплової енергії — 375,18 грн/Гкал (з податком на додану вартість);

для абонентів житлових будинків без будинкових та квартирних приладів обліку теплової енергії — 7,92 грн за 1 кв. м за місяць протягом опалювального періоду (з податком на додану вартість);

з централізованого постачання гарячої води:

за умови підключення сушарок для рушників до систем гарячого водопостачання — 25,94 грн. за 1 куб. м (з податком на додану вартість);

за відсутності сушарок для рушників — 24,34 грн. за 1 куб. м (з податком на додану вартість);

2. Ця постанова набуває чинності від 1 липня 2014 року, але не раніше дня її офіційного опублікування.

 

За інформацією управління економіки міської ради
 

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.