Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 10:23:29

Медовий квас штурмує вершини якості

21.06.2014   18:31

Єдиний подібний в Україні та країнах СНД концентрату квасу медового "Талалаївський" візьме участь у регіональному конкурсі «Чернігівська якість» Всеукраїнського конкурсу «100 кращих товарів України». Продукт представив підприємець з Талалаївки Олександр Кобцев.

Про це повідомив генеральний директор державного підприємства «Чернігівстандартметрологія» Валентин Бакуменко.

«Продукт унікальний і подана на конкурс заявка відповідає всім вимогам. Товар оцінять експерти конкурсу», - сказав він.

За словами підприємця Олександра Кобцева, концентрату квасу медового виготовлений на сучасній унікальній технологічній базі з додаванням прополісу, ароматичних трав, соків плодів, ягід і коріння та розфасований у споживчу тару 0,5 л та під замовлення у каністри різної ємкості.

Він додав, що продукція є якісною та безпечною, бо виробляється за рецептурами та технологічними інструкціями, затвердженими у встановленому порядку, з дотриманням санітарних норм і правил і відповідає вимогам технічних умов ТУУ 11.0-1771508478-001:2013 "Концентрат квасу медового "Талалаївський".

Кобцев посилається на схвальні відгуки споживачів та те, що продукт не має аналогів в Україні.

Як повідомляла прес-служба ДП «Чернігівстандартметрологія», регіональний конкурс „Чернігівська якість-2014” проходить у нашій області в рамках 11-го Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – „100 кращих товарів України” у 2014 році.

Організаційно-методичне та інформаційне забезпечення Конкурсу на регіональному етапі «Чернігівська якість» та підготовку підприємств до Всеукраїнського етапу конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) - «100 кращих товарів України» здійснює уповноважене державне підприємство «Чернігівстандартметрологія».

Останні новини Чернігівщини

Безпека, захист та ситуація на кордоні. Сергій Деденко назвав основні питання для прикордонних громад 09:34

Громади України, які межують з Російською Федерацією, наразі потребують вирішення низки питань. Серед них безпекове середовище, захист обʼєктів енергетики та майбутнє двадцятикілометрової зони.

 Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності

Чернігівські поліцейські відкрили кримінальне провадження за спробу нетверезого водія відкупитися від відповідальності 09:23

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції Чернігівського райуправління викрили 45-річного водія позашляховика, який керував транспортом у нетверезому стані.

«Працевлаштування переселенців та ветеранів війни – один із пріоритетів роботи служби зайнятості» 09:22

Так на «круглому столі», що відбувся днями в Бобровицькій міській раді, сказав заступник директора – начальник управління матеріально-технічного забезпечення та закупівель Чернігівського обласного центру зайнятості Вячеслав Бєлогура.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:13

Протягом минулої доби зареєстровано 2 пожежі.

 Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню

Завдали мільйонних збитків сфері оборони: на Чернігівщині слідчі поліції повідомили про підозру організованому злочинному угрупованню 09:11

Поліцейські викрили керівників квартирно-експлуатаційного відділу одного з військових гарнізонів Чернігівщини, які організували схему привласнення бюджетних коштів на закупівлі матеріальних цінностей для військових частин за завищеними цінами.