Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:30:31

У Чернігові незаконну рекламу демонтують... самі власники. Після попередження

16.12.2013   14:17Агенцiя

Власники зовнішньої реклами за поточний рік самостійно демонтували незаконно встановлені 357 малогабаритних рекламних засобів та 73 великогабаритні рекламні конструкції.

Це було зроблено після приписів та бесід з порушниками фахівцями комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Чернігівської міської ради.

Але в 7 випадках власники реклами не звернули увагу на письмові попередження і в поточному році фахівці дільниці демонтували ці незаконно розмішені рекламні засоби.

Про це повідомляє керівник КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» Артем Стах.

«Наше завдання не покарати підприємця чи власника реклами, а попередити його про порушення. І тільки в разі його ігнорування правил благоустрою Чернігова – виконати демонтаж.  Цифри  - 357 попереджень і 7 демонтажів це підтверджують», - сказав він.

Фахівці комунального підприємства здійснюють постійний контроль за станом зовнішньої реклами. Тим самим, контролюють законність розташування рекламних засобів та їх естетичний вигляд.

Якщо встановлено, що реклама є незаконною (розмішена без дозвільної документації), то працівники Дільниці проводять співбесіду, направляють припис власнику конструкцій зовнішньої реклами. Після чого власник самостійно демонтує незаконну конструкцію.

Якщо ж власник не реагує на законні вимоги, тоді фахівці комунального підприємства «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» проводять демонтаж.
Підприємство тісно співпрацює з Управлінням ДАЇ УМВС України в Чернігівській області та Інспекцією з питань захисту прав споживачів у Чернігівській області, а також іншими організаціями та установами.

Прес-служба
КП«Дільниця з контролю за благоустроєм міста»
 Чернігівської міської ради

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини